To uger fra termin: Dage med Glamour, plukveer og åndenød

Fem kladder har jeg liggende.

Fem.

Fem pointer brænder jeg inde med, mens jeg ligger her og forsøger at nyde ventetiden inden fødslen. Hvorefter jeg sikkert må sande, at der hverken er ro i hovedet eller sammenhæng i tankerne til at få skrevet nogetsomhelst (andet end kommanderende korttekster til Jens).

Jeg har al tid i verden. Til at tænke, skrive, nusse og hygge.

Og hvad laver jeg. Jeg ligger på langs og ser The Bold and the Beautiful forfra fra 1987 og frem på Youtube og syder i ærgrelse over ikke at kunne stå oprejst, gå rundt eller endda sidde i en lænestol i længere tid uden stort ubehag og åndenød. At skulle sammensætte tanker til sammenhængende tekster fra mobilen virker uoverstigeligt.

Der sker med andre ord ikke meget her.

Udover plukveer, Ridge Forrester og Brooke Logan som purunge samt opdagelser som appelsinhud og optræk til strækmærker. Såååå. Skal vi ikke bare ses på Instagram – @kammaline – den kommende tid?

***

6 Comments

Add Yours →

Sådan var min sidste tid som gravid også (faktisk hele vejen fra uge 8, tak for det, bækkenløsning…) – fåååk, det er frustrerende!
Den dårlige nyhed er, at det kun går ned ad balke i forhold til tid og grødhjerne herfra, det er i hvert fald min erfaring
Så jeps, jeg er også mest på insta – see ya! ❤️

Klart Team Taylor her! Men der er vist lige et par hundrede afsnit endnu, før hun dukker op. Her 7 afsnit inde har Brooke og Ridge end ikke mødt hinanden.

Jeg har aldrig set Glamour og er nu ret irriteret over at have fået en spirende lyst dertil. Jeg troede jo mit aflåste sideleje, (når deltidssygemelding bliver afløst af barsel om 10dage!) skulle bruges på det der barnets fotobog (storesøsters vel og mærke).

Skriv et svar