Ting, jeg googlede i november

Jeg faldt lige over min egen googlehistorik. Jesus. Det er, som om jeg bevæger mig mere og mere ind i mørket, som måneden skrider frem?

baby bider med gummerne

fætter br instagram

how much milk in each breast

not enough sleep causes weight gain leptin

babysalmesang nørrebro

den lille anemone tekst

breastfeeding calories burned

hvorfor voksi

voksipose snore manual

nedsunken livmoder

godnat og sov godt omsorgssvigt

cut your own hair

hvor længe har mennesket eksisteret

peter bellis band 1965

er du mors lille dreng

hvad handler nøddeknækkeren om

***

1 Comment

Add Yours →

Da jeg fødte for mange år siden, blev vi ikke smidt hjem med det samme, så jeg fik hjælp osv. Min baby bed gummerner sammen, når jeg ammnede hende. Jeg fik det tip, at når hun bed skulle jeg sætte fingeren ind i hendes mund og ligesom lave et svup. Efter et par gange holdt hun op. Jeg prøvede at google, men synes ikke jeg fandt noget mere brugbart.

Skriv et svar