Take-off

SÅ er det nu. Jeg sidder i et fly over Atlanten (håber vi), efter at have dobbelttjekket at have pakket necessities som antihistamin, hårtørrer og masser af tampax (for gud ved da, om de har den slags overthere). Og en pakke Piratos til de amerikanere, der skal overbevises om, at særlingen fra Skandinavien er perfectly normal. Nærmest kedelig. En type, der godt fatter the ways of the US. Guns save lives, ma’am, and so on. Jeg skal nok lære det. Har allerede lært nærmest at heile “Pro Life!”, hvis nogen skulle afkræve mig svar på, hvordan jeg har det med fri abort. Aldrig sige Pro Choice. Glem, at det findes. Og jeg er ved at øve mig på at sige sætningen “that Palin sure was extremely qualified” helt uden at grine.

Har ekstra trusser i håndbagagen. Og lidt dollars. Og passet! Og forsikringspapirerne. Og vaccine-beviserne (?). Og en complete health form from hell. Og alle mulige papirer, jeg ikke turde smide ud.

Hold kæft, hvor kan der gå meget galt på både hospitals-, personligheds-, venne- og universitetsfronten. Men nu gør jeg det altså. Vi ses derude, Wi-Fi, wherever you are.

***

7 Comments

Add Yours →

God tur og hils derovre.
Forhåbentligt får du oplevet et lidt mere nuanceret USA end det du forventer pt… Og så igen, det er jo Down South. Jeg har selv boet i Texas i et år og Oh Maaan, det er anderledes en New York og Danmark.

Fårk jeg glæder mig til at høre mere! Og FÅRK hvor har du gjort mig opmærksom på det heldige i, at jeg har valgt England frem for US – der er ikke helt så meget papirarbejde. Omend jeg kunne have haft en god griner på over at sidde og krydse af, om jeg er nu er sikker på, at jeg ikke ved hvordan man laver en atombombe… (PS: det kan jeg altså ikke finde ud af. Ama’r halshug og jorden rundt på et sekund.)

God tur!

Skriv et svar