Tak til Betina og tak til Mads, *snøft*

Jeg faldt over det her i dag, og jeg kom sådan til at hyle med gåsehud på over, at der findes lærere med hjerterne skruet rigtigt i derude.

Som ser og hører vores børn i et snirklet opbevaringssystem af dårlige normeringer, katastrofalt ringe indeklima, overfyldte klasser og testkultur.

Det glemmer man nogle gange, når man ikke selv har børn i folkeskolen endnu og kun hører al den dårlige presse, den får.

Gid alle skolebørn i følsomme aldre fik det her terpet:

»Karakterer kan ikke fortælle, at du lyser hverdagen op for mig som din lærer. De kan ikke fortælle, hvor fantastisk speciel, du er«.

Kunne man være så heldig, at der findes en Betina og en Mads til hver årgang?

Billedet er fundet HER. Og det ville jeg bare gerne lige dele i dag.

Rigtig god aften derude.

***

2 Comments

Add Yours →

Årh, jeg så det også på LinkedIn i dag, og det gjorde mig også dejlig glad og varm om hjertet. Jeg kan sagtens sætte mig ind i, at elever (og selv universitetsstuderende, som jeg selv arbejder med) kan have vanskeligt ved at adskille det statiske øjebliksbillede af en (akademisk) præstation og dem som personer, og derfor kan sådan en besked bare ikke siges for mange gange.

Skriv et svar