Suck my dick!, ville jeg nok hvæse Demi Moore-agtigt til telefonen dagligt. Men jeg ville glippe færre deadlines.

Ville det egentlig være for meget forlangt med en kommunal app, der kunne minde søvnudfordrede småbarnsforældre om alt det kolossalt kedsommelige, men ret vigtige, vi går og glipper deadlines for – før vi glipper dem?

Jeg forestiller mig, at dens store succes vil skyldes de Viggo Mortensen i G. I. Jane-agtige notifikationer i halvflabet mansplainer-sprog (efterhånden den eneste tiltaleform, jeg reagerer på, når jeg skal noget voksent these days) som:

Pling! Tillykke med barnet, men hvorfor har I ikke været i e-boks endnu? Barnet skal registreres digitalt af faderen, når I ikke er gift. Og ja, systemet taler til ugifte som om har de lavet en horeunge, og sådan ER det bare. Hvorfor gifter I jer ikke bare, ordentlige mennesker er sgu da gift.

Pling! Så findes barnet officielt med CPR-nummer, forældre og adresse. Det er NU, I skriver op til privatskole, hvis I er de typer (der ikke synes folkeskolens demokratiske projekt gælder lige jer). Glem alt om en plads her i kommunen, hvis I venter længere end jeres barns første månedsdag.

Pling! D-dråben. Også i dag. Kom så, folkens. Det er ikke svært, det her.

Pling! Hvis du ikke fortæller din arbejdsgiver senest i morgen, hvornår du vender tilbage fra barsel, så giver du dem en masse rettigheder til at skrue bissen på over for dig, hvis de skulle få lyst. Ikke vær en teenager, der tror andre klarer ærterne. Igen. Tag nu styringen!

Pling! Børnepengene er gået ind. Husk at sige det til den anden forælder; de penge er altså ikke til dig, men til jeres FÆLLES BØRN. Så lad være at være en kliché, der køber sko til sig selv.

Pling! På tirsdag er der sidste udkald for tilmelding til babybongo i dit sogn. Nu har vi altså sagt det. Så lad være med på onsdag at bestorme kordegnen med lamme undskyldninger for hvorfor lige dit curlingbarn alligevel skal have adgang til de overtegnede hold.

Pling! Det er nu, mange af de andre forældre begynder at slække på barnets daglige nakketræning. Don’t be that parent.

Pling! Hvis du ammer og vil donere modermælk til Kvindemælkcentralen, så er deadline altså ved senest 10. uge efter barnet er født, og du skal nå at komme til casting og alt muligt inden, så hvad venter du på?! En tier på, at du ikke når det.

Pling! Kom nu ud at besøge de vuggestuer. Det er jo ikke fordi du skal så skidemeget andet produktivt i dag. Eller det næste halve år for den sags skyld.

Pling! Passet. Du ved jo godt, at de på landets paskontorer skal bruge ugevis på at ekspedere sådan en børge. Hvorfor udskyde og IGEN have flossede nerver op til en ferie, fordi et pas ikke er dukket op?

Pling! Pladsanvisningen, NemID, tålmodighed. Chop-chop.

Pling! Vaccinen. Husk det nu. Ingen gider sidde ved siden af børn af anti-vaxxere.

Pling! Så … lykkedes det jer alligevel at glemme opskrivningen til vuggestue. Ærgerligt. For jeres barn. Gad vide, hvad I ellers ikke liiiige får gjort på hans vegne. Hvad med at få nosset jer ind på Pladsanvisningen pronto og bare få ham skrevet op, så han ikke falder yderligere bagud? I livet?

… og i den dur.

Mig (mens jeg lusker mig til at gøre de forskellige ting):

Billedresultat for gi jane demi moore suck gif

***

5 Comments

Add Yours →

Ha! You just made my day!
Og jeg vil gerne søge job som skribent på de beskeder. Borger.dk will burn in hell when I’m done

En stor del af de problemer findes slet ikke her i udkanten
Babybongo opstart midt i et forløb – velkommen til, der er kaffe på kanden..
Institutioner, der er 2 integrere institioner samt nogle dagplejere inden for en radius af 10 km så særdeles begrænset udvalg at skulle besøge (og med det nuværende lokale babyboom er der reelt ikke meget valg..)
Privatskole, ja der er kø, men også 25 km derhen (de første 5 uden nogen former for bus) – så folkeskolen er forhåbentligt stadig et godt bud på en fornuftig grunduddannelse!

Til gengæld er der også 25 km til nærmeste paskontor, kirkekontor, ekstra vejninger ved sundhedsplejerske og ergoterapeut – så det er lidt mere besværligt..

A-K – når du er i gang, er du så ikke sød at skrive HELE borger.dk om? Og lære dem links i stedet for at skrive navigations-prosa a la ‘find det i menuen til venstre’

Karoline: jeg køber den app, når hvis du udvikler den. Jeg versionerer den gerne til det svenske marked.

Skriv et svar