Om de forsvundne kilojoules, Petra-efteraberi og min børnede måde at cykle på

Apropos stadig ingenting, så:

… er det virkelig længe siden, at jeg har hørt nogen tale om kilojoule. Det gør mig in-gen-ting. Virkelig et dårligt brandingarbejde, man lavede for det underlige begreb. Har nogen brugt det siden hjemkundskab i folkeren?

… gik det midt i en heftig, indre dialog op for mig, at jeg der midt i bussen i et stykke tid havde siddet og formet læberne med til ordene. Og lignet et fæ, der snakker med sig selv. Helt uden høretelefoner i, så jeg kunne berolige mig selv med, at folk nok troede jeg hørte noget godt musik og var grebet af øjeblikket. Da jeg senere tweetede om det, og folk også online behandlede mig som spedalsk med tavshed, blev det bare mere akavet.

… optog jeg i aftes en lille video med mig selv i helfigur, så jeg kan se, hvad det er andre ser. Ideen opstod, da jeg så Petra Nagels udsendelser om kroppen, men jeg har ikke turdet føre ideen ud i livet. Jeg har frygtet, hvad sandheden ville vise sig at være. Ville jeg blive ærgerlig over, hvor meget krudt jeg bruger på mine komplekser, eller ville jeg ærgre mig over ikke at bruge krudt nok? Lad dét være en sag mellem mig og mig, men: Det, jeg lærte var, at jeg på levende billeder ser helt anderledes ud på afstand, end jeg gør i min egen bevidsthed og i mit spejlbillede – og selv på fotografier. Det var både godt og skidt at se i øjnene. Jeg lærte også, at jeg er ret nuttet, når jeg taler helt alvorligt og eftertænksomt. Det vidste jeg heller ikke. Men det var rart at se. Jeg har det lidt som om jeg lige har mødt mig selv og fået en sludder. Syret oplevelse. Kan anbefales.

… gad jeg virkelig godt kunne sms’e med begge tomler. Kan man lære sådan noget i trediverne, eller ville det være lige som at begynde at få sig en ny underskrift? Påtaget, stift? Jeg sidder fast i éntommeltasteriet, og det er bare slet ikke særligt fly.

… er det ditto lidt fly, at jeg stadig ikke kan trille en cykel elegant af sted med en fod på venstre pedal, for at svinge mig op på den i fart som andre voksne, men stadig bruger børnemodellen; 1) Et ben på hver side, 2) Træde i gang mest muligt kluntet.

***

7 Comments

Add Yours →

Jeg beundrer også folk der kan skrive med to tommelfingre – og dem der kan andet end et tre-fingersystem på PC. Jeg skriver lynhurtigt, bevares, men jeg er tydeligvis ikke i stand til at inkludere hele fingerberedskabet. Det ser så nonclelant og tjekket ud med blindskrift.

– A

Azzå, det med cyklen gør jeg også… Og det med læberne. I feel you. Men jeg sidder vel også bare her i det spedalskforpestede mudder, Såehm… 😉
Men vi kan høre Sebastian på repeat!

Årh jeg er altid så bange for jeg kommer til at snakke højt med mig selv ude i offentligheden. Tager mange snakke med mig selv i hovedet
Så jeg har garanteret også ofte bare bevæget læberne og lignet en der snakkede med stemmerne i mit hoved.

Jeg gør også det med cyklen. Min motorik rækker simpelthen ikke til noget elegant på en cykel. Og åbenbart heller ikke på en telefon… jeg kan også kun bruge den ene tommelfinger:-/
Hmm… god idé med en video. Det er vist meget sundt at sig selv ‘fra en anden vinkel’ en gang imellem:-)

Jeg gør også det med cyklen… og skal træde ned med højre fod… bremser også altid med højre…. ja det er cirkus hvis jeg skal stoppe helt og starte igen…

Ang at mumle offentligt, jeg gør det relativt højt nogle gange kan heldigvis meste del få det til at se ud som om jeg taler til hunden….

Hahaha,jeg er med på mumle-en-finger-børnecykleholdet. Skal vi ikke bare vedtage, at det ER megafly?

Hey, var det ikke dig der engang skrev noget om, at folk der træder i pedalerne med pedalen midt på foden så dumme ud? Det har gjort mig meget selv conscious, you know!
Jeg kan heller ikke svinge mig op på cyklen, men mest pga barnesædet (sådan et kunne du jo anskaffe dig).
Og ville også ønske jeg kunne skrive med to tomler – især nu jeg er gået op i en større iPhone-skærmstørrelse!

Skriv et svar