Strøtanker #8: Om cykelhjelmepli og sovende Ramasjang-værter

Forresten, så …

– skaller jeg. Efter en sommerferie i Danmark med samme farve som tapetklister og samlet set 0,3 solskinsdage. Not fair.

– svor jeg ellers, at jeg ikke gad være med i koret, der brokker sig over vejret. Så.

– har jeg faktisk kørt med cykelhjelm relativt konsekvent siden denne tekst.

– forstår jeg ikke, hvorfor vi ikke har en regel om, at vi lige nikker opmuntrende til hinanden, når vi ser hinanden med hjelm på derude. Mange gode ting kan man sige om cykelhjelme, men de er godt nok grimme. Og ubehagelige i lummert vejr. Og trælse for frisuren.

– er det ikke fordi, jeg ikke kan se, at en kravehjelm fra Hövding hjælper på netop de tre indvendinger mod konventionelle hjelme. Men jeg stoler simpelthen ikke nok på konceptet til at købe en. På, at den folder sig ud lige dén dag, jeg har brug for den. Uanset hvor mange statistikker om sikkerhed, de Hövding-religiøse smider efter mig.

– … de der sovende Ramasjang-værter, ikke, der udgør pauseskærm fra klokken 20 og frem? uhyggelige. Alle ved, der står en klovnesminket massemorder HELT STILLE lige uden for kameraet.

***

1 Comment

Add Yours →

Jeg har haft en Hövding i over et år nu og har oplevet den i action, da jeg blev skubbet ind i en kantsten af en anden cyklist, som mistede balancen. Cykelhjelmen var udløst inden jeg fattede noget og inden mit hoved nåede jorden. Jeg slap med hul på hånd og albue. Modpartens forsikring dækkede en ny hjelm. Jeg vil så sige, at den også er varm at køre med en sommerdag, men det er skønt at håret kan flagre frit 🙂

Skriv et svar