I carried a watermelon

tekster fra en fireogfirser

Strøtanker #8: Om cykelhjelmepli og sovende Ramasjang-værter

Forresten, så …

– skaller jeg. Efter en sommerferie i Danmark med samme farve som tapetklister og samlet set 0,3 solskinsdage. Not fair.

– svor jeg ellers, at jeg ikke gad være med i koret, der brokker sig over vejret. Så.

– har jeg faktisk kørt med cykelhjelm relativt konsekvent siden denne tekst.

– forstår jeg ikke, hvorfor vi ikke har en regel om, at vi lige nikker opmuntrende til hinanden, når vi ser hinanden med hjelm på derude. Mange gode ting kan man sige om cykelhjelme, men de er godt nok grimme. Og ubehagelige i lummert vejr. Og trælse for frisuren.

– er det ikke fordi, jeg ikke kan se, at en kravehjelm fra Hövding hjælper på netop de tre indvendinger mod konventionelle hjelme. Men jeg stoler simpelthen ikke nok på konceptet til at købe en. På, at den folder sig ud lige dén dag, jeg har brug for den. Uanset hvor mange statistikker om sikkerhed, de Hövding-religiøse smider efter mig.

– … de der sovende Ramasjang-værter, ikke, der udgør pauseskærm fra klokken 20 og frem? uhyggelige. Alle ved, der står en klovnesminket massemorder HELT STILLE lige uden for kameraet.


« »

© 2018 I carried a watermelon. Theme by Anders Norén.