Strøtanker #27: Ikke at jeg som sådan vil vide, hvad han skulle bruge min brystmælk til

1: Note to ammende: Undlad at skrive om brystmælkdonation offentligt, hvis ikke du vil kontaktes af weirdos, der gerne vil købe det, men som ikke forklarer nærmere om, hvad det skal bruges til 😳

2: Hvad mon der blev af hende Pernille, der havde I al fortrolighed-brevkassen i Vi Unge?

2.1: Hed hun overhovedet Pernille? Lader sig ikke google.

3: Hvorfor er de store skakturneringer kønsopdelte? Hvilken forskel er der på kønnene, som gør, at de ikke kan dele bræt? Helt seriøst?

4: Følelsen, når jeg opdager, at en udsendelse, jeg lige har nydt, er “præsenteret” af noget, det hedder Nupp eller Samlino: “Shit, jeg må ikke være deres målgruppe. Jeg er bedre end det”

5: Djøf, hold op med at forurene mit Instagram-feed med grimme videoreklamer.

5.1: Regel: Hvis dit produkt ikke er muligt at fremstille behageligt for øjet, så hold dig fra at reklamere på billedbårne medier.

6: Julemarkeder. Jeg forstår det simpelthen ikke.

7: Jeg tog i Ikea i dag. For at hente de ting, jeg glemte i fredags, da jeg også var derude. Glemte jeg alligevel de afgørende reservedele til et Pax-skab? Ja da. (Natamning, din so)

8: Hvorfor er det umuligt at støve en færdig juledekoration op? Jeg gider ikke pusle med ler og gran selv, og jeg gider SLET ikke lade mine børn se mig forsøge.

9: Har lige set det afsnit af Lægen flytter ind, hvor Liselott Blixt er med. Det er ikke ofte, jeg finder DF-politikerne imponerende, men jeg synes simpelthen det er så modigt af hende at lægge sin vægt frem og gøre noget ved den i fjernsynet – som offentlig person. 98 kilo. BMI på 32. Fed. Foran hele Danmark. Det er altså guts – især i overført betydning.

10: Jeg har faktisk sygt pres over jul. Mest over om jeg er en tarvelig mor, fordi jeg ikke kan finde ud af at jule (og alle forsøg på det ender i panisk stresssved og meget grimt, hjemmelavet krims-krams, jeg alligevel ikke gider hverken udstille eller indtage. Meget lidt hyggeligt). Men nu har jeg besluttet, at vi prøver det der med en lille nissedør og en drillenisse i år. Den treårige er involveret. Så bordet fanger. Mig:

***

17 Comments

Add Yours →

Det var faktisk efter læsning af den tekst, at blodet løb lidt fra hovedet, og jeg måtte tænke “Åh. Skal man også det?” Da jeg i det hele taget gerne vil være som Linda, måtte jeg i gang. Jeg ved godt, at ideerne er overskuelige, men de er også lidt overvældende for en, der aldrig har været ret julet i det.

Det er faktisk meget nemt, Karoline. Det er noget med at drikke voldsomt meget kaffe, og balancere i en konstant, skizofren balance mellem id lykke, Weltschmerz og frådende raseri. Piece of cake. (Og ja. Jeg skrev ‘peace of cake’ først. Så altså. Barren er ikke uoverskuelig høj).

Og jeg vil bare gerne sige, at nej. Det skal man ikke. Det skal man virkelig, virkelig ikke. Man skal gemme alt det gode til sine børn, fuldstændig som du plejer, for om 5 år kan de ikke huske, at småkagerne var købt, at der ikke var en adventskrans eller at der lige var et år eller to, hvor julen kørte på lav-blus.

Lov mig, at du aldrig bruger noget af det, jeg skriver, som lineal, for det ville gøre mig ægte og oprigtigt ked af det, hvis *nogen* syntes, at de på den konto kom til at mangle en centimeter eller to <3

Men! Jeg fik købt en nissedør og fik mig en skidehyggelig eftermiddag med mine børn, fordi du gav mig en idé. Jeg skulle lige tage mig sammen, men det var det hele værd. Linealer finder vi alle steder. Linealer kan være gode.

Jeg vil til gengæld love dig aldrig at læse blogs, der jævnligt giver mig følelsen af at blive to centimeter kortere. Det har jeg svært ved at tro, at din kan gøre.

Køs til dig!

… og nu sidder jeg og tænker over alle (u)mulige grunde til at købe brystmælk. Voksen-baby? Særlig godt i kaffen? Eller?

Jeg elsker faktisk Liselott Blixt lidt. Dengang jeg havde min forening for modeller var hun (sammen med Sofie Hæstrup) den som rakte hånden ud og inviterede til kaffe på borgen. Og bum! Så sad man det på Liselotts kontor og drak kaffe og snakkede om skønhedsidealer og motorcykler og døtre. Hun er mega sej med alt der har med hendes politiske felt at gøre.

Og det med nisserne klarer du! Der er 12,5% i Irmas julegøgg. You can do this!

Jeg var i Bilka i dag (godt nok i tilst, men tænker de kører samme sortiment i hele landet) og de havde mega mange juledekorationer. Både adventskrans og kalenderlys og alm lys dekoration.

Skriv et svar