Strøtanker #26: Jo, “ved første gøøglekast” ER et udtryk nu

1) Mødregruppe. Jeg har fået en. Og er her to uger inden første møde gået i panik over mit digitale visitkort.

2) (Hvis nu de digistalker mig! Og det gør man sgu da, når man har en klasseliste! Googler de andre. Og jeg er så ved første øjekas…- eller, gøøglekast hende bloggeren med 117 billeder af sig selv, sine børn, sine junger, sine sygdomme og sit skræv sprayet ud over internettet. Det er cirka så uhipt som det kan blive i en tid, hvor vi forherliger dem i selvkontrol nok til ikke at være på sociale medier)

3) Apropos andre kvinder. Hvorfor går så mange af jer rundt med langt hår nede i rullekraverne? Hvad har jeg misset?

4) Hvem udvikler en kombineret vejr- og garderobe-app? Til søvnberøvede mødre, der godt vil vide om de skal have uldhalstørklæde på på dagens raske trilletur eller om de kommer til at svede sig et raserianfald til i sådan et.

5) Hvornår blev romkugler så dyre?

6) 8-uger-efter-fødslen-tjekket. Bestået. Flot knibeteknik, dog stadig “let slap indgang”. Fedt. At have lægens ord for at være Peterskirken down there.

7) (Undskyld. Jeg ved ikke, hvad der får mig til at skrive om mit underliv på internettet. Undskyld kæreste, undskyld børn. Jeg tror der er en sammenhæng mellem det og det at jeg glemte et brød i en glohed ovn i morges, da jeg skred til læge, og at jeg forleden udgav et blogindlæg, som jeg faktisk havde mistet overblikket over og burde have holdt tilbage, indtil jeg havde fået nok styr på hvad jeg i grunden mente til at kunne forklare det. Der er en smule rod på øverste etage, og jeg tror det hænger sammen med forstyrret søvn.)

8) Jeg lo højt over Frejamays vidunderlige rant “Må man godt blive vred på sine læsere, når man er blogger?

9) I øvrigt ved jeg godt, at jeg er for dårlig til at få besvaret alle jeres kommentarer med det samme. Det er dårlig stil og ikke ret smart af mig. Jeg kender godt selv fornemmelsen af at have lagt en kommentar på en blog, se den blive udgivet og aldrig høre fra bloggeren, man har skrevet den til, men som man må formode har læst den, inden den blev udgivet. Jeg vil dog lige sige, at jeg som regel når around til det efter nogle dage (æh, eller uger). Ikke godt nok, men dog noget. I skal vide, at jeg elsker elsker elsker at nogen overhovedet gider lege med i den her blogleg her på domænet, det betyder uendelig meget for mit velbefindende).

***

15 Comments

Add Yours →

I New Zealand er vejret så skiftende, at vejrudsigten indeholder hvor mange lag tøj man skal have på (for så smider man jo bare lidt af det, i løbet af dagen). Så det burde vel egentlig være let nok for DMI lige at inkorporere det.

Til punkt 3. – Det har i hvert fald eksisteret i 25 år det her fænomen, måske også længere…. Jeg husker det ikke helt 😉
Nogle vil sikkert hævde det er praktisk ?? Men jeg tror – ved ikke – tror, og har mistænkt i mange år, der er noget med at være smart, cool, lidt tillukket, vinteragtig, livstræt, på den virkelig tjekkede måde, i den måde at gå rundt med sit hår, og se sådan lidt vinterpraktisk ud. Men skyd mig ikke – jeg kan tage fejl, og har gjort det flere gange.
Altså taget fejl.
Punkt 4 gad jeg virkelig også godt, bare sådan til eget brug.

Jeg gad også i mødregruppe med dig. Jeg ville nok starte med at være pinligt starstruck og måske også føle det mærkeligt at vide så meget om dig, som jeg trods alt gør, fordi jeg har læst med så længe. Så det er nok meget godt at jeg lige er startet i min egen mødregruppe

Jeg gad også godt være i mødregruppe med dig. Ærlighed frem for alt, magter slet ikke at have i en med 5 andre kvinder der har det noget så lykkeligt… Jeg har termin d 4/12, og synes ærligtalt at babyen skal finde udgangen snart!

4) Hvem udvikler en kombineret vejr- og garderobe-app? Til søvnberøvede mødre, der godt vil vide om de skal have uldhalstørklæde på på dagens raske trilletur eller om de kommer til at svede sig et raserianfald til i sådan et.

6) 8-uger-efter-fødslen-tjekket. Bestået. Flot knibeteknik, dog stadig “let slap indgang”. Fedt. At have lægens ord for at være Peterskirken down there.

Døde af grin….

Skriv et svar