Strøtanker #24

1) Man kan vaske et overraskende stort areal gulv med en enkelt vådserviet. Jeg overvejer, om det bare er sådan, vi vasker gulve fremover.

2) Det øjeblik i Gift ved første blik, hvor Carsten ømt siger til Eva, at “jeg har virkelig brug for, at du er stærk nu” inden han dumper hende, fordi hun har lidt slidgigt (!), giver mig stadig lyst til at ørle. Hvis vi et kort øjeblik ser bort fra, at han er mopset over at have fået en tildelt en uperfekt kone, kan vi så lige dvæle ved: Hvem siger sådan noget?

3) Jeg glemte årsdagen for min mors død forleden. Det har jeg det blandet med. Jeg havde travlt med livet; sundhedsplejerskebesøg og hørescreening af min nyfødte. Men jeg tænker så meget på hende i disse hvedebrødsdage dage af barslen, at jeg faktisk ikke forstår, hvordan det kunne lade sig gøre. Måske fordi hendes liv langsomt er kommet til at betyde mere end hendes død? Man kan håbe.

4) Kanal 4 har taget den britiske serie, One born every minute, til sig og oversat den til dansk: Fødegangsreportager fra Skejby. Jeg er hooked. Velkommen til verden sendes tirsdage klokken 21, selv tak!

5) Jeg “elsker”, hvor fjollet jeg er, når jeg i dyb undren ikke fatter, hvorfor alle graviditetskiloene ikke er smeltet af, når nu min lille, store søn er den vildeste ædedolk og mit mejeri arbejder på højtryk … og jeg slet ikke kobler mit robustblævrede look med, at jeg spiser 3 solide måltider og slik og snacks – hver dag – uden at røre mig ud af flækken.

***

5 Comments

Add Yours →

#1. Jamen det er da sådan jeg gør fremadrettet. Glimrende ide!
Dejligt at høre at din mors liv så småt fylder mere end hendes død – vidunderlig formulering ❤️

Den med gift ved første blik: jeg bliver stadig rasende når jeg tænker på at han følte han havde krav på en perfekt kone OG når jeg tænkte på han sagde det der ‘nu skal du være stærk’ som om han tror han er så fantastik at Eva ville være sønderknust.

Det er så fint det du skriver om at din mors liv fylder mere end hendes død.

Min søster er med som jordemoder i programmet fra Skejby – er ret så stolt og imponeret på samme tid <3 Og får lyst til at få en 3’er (nej nej nej)..

Gift ved første blik var fantastisk i år. Det øjeblik der var episk 😀

Kan anbefale GVFB-podcasten, hvor de dissekerer hvert afsnit. Virkeligt godt.

Skriv et svar