Strøtanker #21 – om Jesper Nielsen og min svigerinde, blandt andre

… Lange instagram-stories fra Roskilde Festival gjorde mig så voksentræt. Læg nu telefonerne fra jer.

… Min egen voksentræthed gjorde mig mere træt end lange Instagram-stories fra Roskilde Festival.

… Hvad sker der for DR: De sender fire afsnit af I hus til halsen sæson 6 – verdens til dato bedste boligprogram – og så stopper det bare. Uden et ord. En sæson er normalt på otte afsnit. Kunne de ikke lige melde ud!? Vi er faktisk nogen, der holder enormt af slick-ejendomsmægler-med-slick-ejendomsmægler-på Jesper Nielsen.

… (Til nye seere: Sæson 3, 4 og 5 ligger online hos DR, og jeg ville junke det NU, hvis jeg var jer)

… Hvorfor sælges pottemuld kun i posestørrelse giga? Som man skal have bil for at transportere nogen steder? Jeg er ligeglad med, om den koster 14,95. Jeg kan ikke bære den væk, Føtex. Jeg er højgravid. Den måske eneste type, der har tid OG overskud til at ompotte ting.

… Ved et tilfælde opdagede jeg, at min svigerinde stille og roligt har over 38.000 følgere på Pinterest. Og det var otteogtredivetusinde. Udråbstegn! Jeg er straks gået i gang med at plotte, hvordan jeg kan piggybacke mig tættere på verdensherredømmet.

… Og så har jeg opdaget Johanne fra bloggen Æselperspektiv.dk. “Om at være mor, menneske, djøfer og lidt rasende”. Sikke en dejlig tilføjelse til min ferieramte, bækkensmertehensygnende, sofaliggende tilværelse!

… Det har ikke været en kvinde, der har bestredet det ærefulde hverv at åbne Orange Scene på Roskilde Festival, siden Anne Linnet. Det var i 1985. Jo, hvis man tæller Patti Smith i 2010, der i tiåret for Pearl Jam-ulykken åbnede med en mindehøjtidelighed. Altså inden det egentlige åbningsact gik på. When Saints Go Machine. All men. 1985. Så.

… Det her:

***

8 Comments

Add Yours →

Altså jeg ved jo godt det ikke hjælper på ‘jeg-er-i-Føtex-og-mangler-pottemuld-situationen’ MEN, i IKEA kan man få sådan noget jord-agtigt som er tøret helt ud og pakket i mindre firkanter og så kan man tage den mængde man skal bruge og putte vand i og så omplante..
Smart synes jeg, også når man er 4-sals typen. Så kan man have det tørt i et skab uden at frygte at der pludselig lugter af rådden kompost.

38000?!? Det var da et helt unaturligt tal 🙂 Ig vær lige opmærksom på om det feriens-jord er kokosmuld. Det er godt til struktur, men indeholder ingen næring, så skal enten gødes eller blandes med kompost. Kh Nørden.

Åh, jeg er helt med på I hus til halsen! Jeg tjekkede og tjekkede og tjekkede, om der ikke kom mere, indtil jeg modløst gav op…

Jeg er så glad for at jeg ikke er den eneste, der har undret sig over I hus til halsen. Jeg har lige tjekket DRs spørgsmål og svar-side og fandt følgende gode nyheder: “De sidste fire afsnit (5-8) af sæson VI kommer på DR1 til august. De første fire afsnit har allerede været vist og kan nu ses på dr.dk/tv”.

Skriv et svar