Strøtanker #18

1) Det lader til, at Anne fra Grønnebakken på Netflix, Anne With an E, (anmeldelse her!) vender tilbage med sæson 2 allerede … 6. juli! I år! Omg!

2) Hvorfor sendes et ulækkert program som Extreme Hoarders egentlig lige i frokosttiden? Kattelig, kakerlakæg og menneskeafføring? Ad.

3) Lige så slem som Kasper og Sofie er. Lige så sjovt er navnet Camping Vagn fundet på, Ramasjang.

4) Og nu vi er ved Ramasjang, så kluklo jeg højt over det her:


5) Er det ikke stenet. Hvis man har en blog og opdaterer lidt for sjældent, frygter man (jeg), at læserne synes, at man er en narrefisse. Men hvis man opdaterer oftere end sjældent, frygter man (jeg), at læserne synes, at man ikke har noget liv.

6) Hvorfor bliver gravides brystvorter egentlig så vulgært store og mørke? Jeg får sådan et chok hver aften, når jeg tager tøjet af, og de to betuttede pandaøjne stirrer tilbage på mig fra spejlet.

7) Folk, der deltager i hvad der virker som enhver Facebook-konkurrence, de kan komme i nærheden af. Er de helt ligeglade med prisen: Et dybt godnat newsfeed for alle deres venner? Social media-mæssig miljøforurening, vil jeg mene.

8) Det ramte et sjovt krydsfelt af morskab og tragik dybt inde i min sjæl, da dejlige Coco fra Quadron skrev på Instagram, at det er frustrerende at blive kaldt “modig” og “kropsaktivist”, når hun bare prøver at se ganske almindeligt hot ud i en bikini. Det er i sandhed frustrerende. For menneskeheden.

9) Jeg render for tiden rundt med fire baller, fordi jeg er blevet for tyk til alle mine trusser. Det ser især tarveligt ud under det af mit tøj, der sidder stramt (hvad der efterhånden er det meste). Så nu overvejer jeg at investere i de første par gstrenge siden 2002. Men jeg mangler lige at afklare om det er lidt socialt uacceptabelt som gravid.

***

12 Comments

Add Yours →

Åh, det med trusserne husker jeg SÅ godt. Tænker på ingen måde g-streng er uacceptabelt som gravid..
men spørgsmålet er bare om man ikke bare får 4 baller skåret et andet sted?

Jeg har bare købt større trusser, i øko bomuld, sorte og hvide og str stor.
Jeg er 23 år, gravid og har nægtet g-strenge i lang tid. Til stor morskab for min bedsteveninde, som undrer sig over at jeg ikke gider gøre mig lækker for manden. Har fortalt hende – og ham – at når han smækker et par lækre mande thongs på, så hopper jeg troligt tilbage i g-strenge, og ikke en dag før. Min mand er tilsyneladende komplet ligeglad og altså, han har valgt både at blive far til vores barn og blive gift med mig – så jeg tror på han mener andre ting er vigtigere.

Sjovt som nogle synes gstrenge er lig med lækker. For mig er det lige modsat. Men jeg indrømmer, at de kan tjene et praktisk formål – som fx at reducere antallet af en gravids baller til det normale to.

G-streng under graviditet er Gud! Det er muligvis ikke (og aldrig!) flot, når man kun har dem på, men det fungerer bare ift stramt tøj og graviditetskrop!! Go go go!

Ift. pkt. 9: Se pkt. 8. Du kan tage på, hvad filan du end har lyst til. (Har aldrig selv kunnet forlige mig med G-strengen. Hader fornemmelsen, men hvis det vipper din båd, så afsted.)

Årh man, jeg tænkte præcis det samme om ‘Extreme hoarders’ i onsdags. Skubbede min frokost en time for at undgå kombinationen af mad og ad.

Jeg går kun i de der underdrenge fra H&M som ikke har elastik. Sådan nogle sorte nogle i noget tyndt badetøjsagtigt stof. Ingen extra baller her

Jeg tænker også “go bigger” i stedet for g-streng. Man skal ikke kimse af en god mormor-trusse der dækker et område på størrelse med en mindre sjællandsk ø. Det gør måske ikke det store for romantikken, men hvad gør man (jeg?) ikke for at undgå et flashback til ungdommens tvivlsomme trussemodel :S

Jeg synes, g-strenge er SÅ ubehagelige at have på! Og sexet har det aldrig været i mine øjne, kun praktisk ift det tøj, man har udover.
Amy Schumer har i øvrigt sagt præcis det samme om at vise sin krop frem og blive kaldt ‘modig’ .

Måske skulle man give Anne With an E er skud? Er ellers meget trofast overfor den gode, gamle serie.

Og er der egentlig nogen, som nogensinde vinder noget? Og hvorfor er det sådan en barsels-ting med de konkurrencer? Alle mine veninder og bekendte er gået amok med den slags, når de er gået på barsel. But why! Og hvorfor skal deltagelsen altid formuleres så kælent og sukkersødt? “Det telt ønsker jeg til min dejlige lille Oliver på to måneder, som ville elske at lege fræk pirat” – But please! #såkomjegudmedet
Og det der med nipples. Fødte for fire måneder siden og damn jeg savner mine “ungpige-2-kroner-nipples”. Nu har jeg to chokoladekiks med usynlige nanas navle på hver pat. De bliver mindre igen ikk’?!

Note: tak for dine ord om graviditet og moderskab. Du rammer mere plet end jeg kan formå at formulere, så det yder dig retfærdighed. Var selv sårbar gravid i Hvidovre hospitals regi.

Tak for din kommentar – dejligt, at du kunne bruge teksten om sårbar graviditet til noget.

Angående konkurrencer, så ja! De gode, lødige firmaer kårer naturligvis den vinder, de lover. På ærlig og redelig vis. Så meget ved jeg 🙂

Skriv et svar