Strøtanker #17

Forresten:

… vil I så ikke godt være søde at følge Lasse Rimmers kærestes nye blog? Line Hoffmeyer er forrygende. Og syg med hjertet. Men først og fremmest forrygende.

… har Politikens debatredaktør mailet. Og vil gerne bringe den her tekst i avisens debatsektion i ugens løb. Det har jeg det ret fedt over. Og lidt ængsteligt over. Tænk, hvis nogen synes jeg er en dum ko, der skal tage sig sammen og tænke over, hvor hårdt de lige har det i Afrika. Eller. Tænk, hvis ingen mener noget om det. Jeg ved ikke, hvad der er værst.

… har jeg købt en gravid- og ammevenlig kjole. Der i stoffet ligner en ældre, ildelugtende slåbrok, og jeg kan godt se det, men jeg elsker den. Min kæreste hader den. Måske fordi jeg har den på med en form for cykelshorts under (jaja, et modemæssigt selvmord, men hvad gør I andre måske ved for høje slidser?). The man repeller:

monki shirt dress stripes

*

***

4 Comments

Add Yours →

Jeg mener noget om den tekst. Nemlig at den er vanvittigt stærk. Det er godt den kommer ud til flere.

Fedt med dit debatindlæg! Tillykke!

Og det er da en fantastisk kjole – nogle gange fatter jeg ikke mænd.
Hvem har i øvrigt ikke cykelshorts under kjoler?! Er det ikke alles lår, som mødes på sådan en træls måde under løse gevandter? Er mine lår de eneste, som elsker hinandens favntag og må holdes ærbare med et stykke bomuld imellem?

Skriv et svar