Strøtanker #16: 3 x social media-undren

#1

Har I overvejet at regne på, hvor lang tid i et samlet liv, vi bruger på at lede efter de rette emojis? Jeg bliver svimmel ved tanken.

#2

En psykolog, jeg gik hos sidste år (fordi det her og det her) er på … Snapchat. Fortæller Snapchat mig. Hvorfor tror app-udviklere, at man gerne vil forbindes med alle i ens telefonbog? Jeg vil faktisk meget gerne IKKE vide hvad de fleste i min telefonbog laver, når jeg ikke har dem i røret. Telefonerer man efterhånden ikke kun med Mike fra Nordea, grundejerforeningstyper og lægefagkundskaben?

#3

Gad vide hvad de grafiske, æstetiske overvejelser har været hos Facebook om de der farvede baggrunde på tekstopdateringer. Mein Gott, det er hæsligt.

***

3 Comments

Add Yours →

Åh ja, fri os fra over-connecting på sociale medier – for, som du er inde på – vi vil ikke nødvendigvis vide alt om alle. Og især da ikke om de fagpersoner vi konsulterer…

Skriv et svar