Strøtanker #14: 5 ubesvarede spørgsmål siden sidst

1)

Hvordan kan det på samme tid være både vidunderligt og ækelt at køre sine fingerspidser rundt i de der dip-in-neglelakfjernerbeholdere? Oh, sælsomt bløde og våde fornemmelse.

2)

Er der egentlig nogensinde nogen, der har modtaget en mail med en emnelinje à la “Her er de slides, jeg lovede jer på kurset i går” og en vedhæftet powerpoint og tænkt “FEDT!”?

3)

Hvorfor skifter man ikke tandbørste noget oftere? Få ting slår jo at få sådan en stiv sag i kæften.

4)

Og nu vi er i badeværelsesregi, så har jeg parkeret min nye lysterapilampe på hylden derude. Før havde jeg svært ved at få sat mig ned og blive blændet som en fast rutine. Og så hjælper det jo lissom ikke noget. Har jeg læst mig til. Men nu sker det dagligt, mens jeg står og lægger makeup. Hver dag, og det er lige i øjet, som man siger, med begge dele. Hvad min kæreste synes om det nye stykke nips derude, har jeg ikke sat mig ind i.

5)

Hvor lang tid efter ens mors død kan man egentlig forvente at være i stand til igen at kunne nyde kulturelle indslag, der handler om forholdet mellem mor og datter? Pt. står denne artikel, denne bog og denne podcast øverst på min liste. Men … jeg kan simpelthen ikke. Endnu.

***

2 Comments

Add Yours →

Ang. 5’eren. Det er 20 år siden min mor døde, og jeg har selv givet op på alle tre ting. Jeg elsker virkelig podcasten, som jeg hørte 3 afsnit af men… Jeg. kan. ikke. Jeg ANER ikke, om jeg nogensinde når dertil. Jeg håber det. Og jeg håber også, at du gør.

Skriv et svar