Strøtanker #12: Dagens 3 ubesvarede spørgsmål

1. Hvorfor findes der børnetøj i skinny fit, H&M? Bare … hvorfor?

2. Tænker studentermedhjælperne på jobbet egentlig “Okay. Så. Vi arbejder her, mens vi studerer, og I er her … sådan … rigtigt?” om os fastansatte?

Jeg understreger, at de ikke på nogen måde virker nedladende. Tværtimod. Og sådan har jeg aldrig selv tænkt i mine studiejob. Og vores arbejdsplads er virkelig et godt sted at være.

Men det er også sådan her: De er altså blandt de klart kvikkere kaniner i hullet. De kommer til at … udrette ting. Tænk, hvis de bare går rundt og tænker “Var det dét her, det blev til, Karoline? ‘Cause I’m going places” dagen lang.

3. Hvorfor falder det mig så naturligt at sige “Av for Sørensen”, når jeg slår mig – også når mit barn ikke er i nærheden? Det kunne virkelig uppe mit level cool, hvis jeg lod være med det.

***

5 Comments

Add Yours →

Enig i at Skinny Fit klinger helt galt, men med to små piger, der ikke kan holde andre bukser oppe, har vi flere par i skabet 🙂
Tak for skøn og vedkommende blog!

Jeg er også glad for de smalle børnebukser. Navnet kan være lidt klodset, men hvad havde været bedre? Slim fit? Jeg tænker, at det vel ‘bare’ er tøjindustriens måde at indikere på, hvor stramt bukserne sidder. Altså et synonym for ‘tæt til huden’ og ikke noget med ‘skinny’ i ordets øvrige betydninger. Slim fit bruges vist også af H&M til modellen, der er lidt løsere end skinny, så er vi i virkeligheden bare på udkig efter et andet ord for det helt kropsnære snit?

Hahaha, jeg tænker indimellem det samme med vores praktik-studerende, som ender med at varetage samme opgaver, som os andre sådan rent praktisk, i deres forløb.
Hvad angår punkt 3, så undre jeg mig også over, hvor ofte jeg siger “røv og nøgler” på arbejde, hvor jeg ikké burde.

– A

Skriv et svar