Sådan skriver du ikke en stil

10.16: Vågen. Aaah. På programmet: en diskussion og analyse af en af bipersonerne fra semestrets pensum. Elsker at have stil for og en hel dag sat af til den!

10.17. Mmm. Kaffe og Family Guy. Alt det, jeg kan nå i dag. Vasketøj, tur i fitnesscenter, langt bad. Gode pauser mellem skriveintervallerne. Man skal huske at lægge sine tekster væk, så øjnene er friske og hovedet clearet til at kigge på det kritisk.

12.12. Hov. Tæller utilsigtet søvn fra 10.30 til 12.12 som middagslur? Ja, ikke? Altså, for pensionister, der har været oppe siden klokken 06 – og så mig?

13.00. Prøv og hør. Jeg er 26. Jeg kan skrive det der stil på 20 minutter med venstre hånd. Senere. Også selv om de kalder det en eksamen. Har lissom gået i gymnasiet én gang. Fik faktisk 10 for min 3.-årsopgave.

14.37. Hm. Forstod ikke Crash. Hvad sker der for al hypen? Og Sandra Bullock? Hvor mange in-your-face racial issues kan man lige komme ind i én film?

15.40. Åbn så det Word-dokument. Ej. Må hellere spise først, har jo helt glemt at spise, mand! Må hellere lave festmåltid, så jeg er klar i hovedet.

16.16. Har ondt i maven. Gider altså ikke i fitnesscenter. De har gulvtæpper!

16.17. I går lugtede jeg decideret dårligt under armene. I dag er det mere sådan… interessant. Tager lige lidt ansigtsmaske på. Det må gøre det ud for dagens hygiejne.

18.20. Tænk, at man alligevel var typen, der blev hooked på Borgen. Og til det sidste håbede, at Sidse Babett fra sin (ultrakorte?) åbningstale ville gøre det godt igen over for finansfisteren, indsætte ham som statsminister og hulke til kameraet Den Eneste Ene-style: “Jeg vil kæmpe for alt, hvad jeg har kært. Og nu I have mig meget undskyldt. Men jeg har et ægteskab, som jeg skal fiske op fra skraldespanden.” Og styrte ud af lokalet, klip til hed omfavnelse med Strange. Men næh nej, dét kan man selvfølgelig ikke i disse ligestillingstider for licensbetalernes penge.

19.00. Nå, det var det Word-dokument…

20.03. Ha-ha Family Guy. You kill me.

21.40. Ha-ha. Family Guy. You kill me. Gider ikke skrive stil. Din mor kan skrive min stil.

22.13. Glemmer altid, at jeg bor sammen med kristne. Som går i kirke søndag aften. Og at de ikke er vant til nattøjs-folk hænger i møblerne med sure tæer og hængepatter og ansigtsmaske. Som jeg stadig har i hovedet. Kan de ikke være ligeglade? Den er jo gennemsigtig?

23.36. Åbn! Så! Det! Word-dokument!

23.51. Hm. Må hellere lige blogge om min dag først. (Hvad? Den var da mere interessant end i forgårs var?)

***

1 Comment

Add Yours →

Skriv et svar