Så nu gør vi sådan her (indtil bloggen får samme pleje som mine planter)

Du ved det. Jeg ved det: Jeg er ikke for god til at få blogget.

Måske skulle jeg lade være at gå og tænke om mig selv, at jeg har en blog, for det har vel strengt taget ikke. Ikke som dem, der passer deres blogs, som jeg passer mine planter – de bliver tjekket og nusset om hver evig eneste dag, uanset hvor træt jeg er (for jeg får energi af det, som jeg ved at man også kan få af at tage sig sammen og organisere sine tanker ned i skriftform).

Men af og til HAR jeg jo faktisk noget på hjerte, som jeg gerne vil dele. I små, uregelmæssige plop, ja, og det kunne være federe for især mig, hvis jeg bloggede rigtigt på en fast frekvens, men blablabla, sådan er det ikke lige nu, SÅ. Indtil det bliver mere stabilt herfra, så er her et tilbud:

Lad mig sende dig en e-mail, når jeg en (sjælden) gang imellem skriver noget, som du måske gerne vil læse. Så slipper jeg for at regne med, at alle interesserede tjekker sitet her af sig selv (hvis de altså ikke er blandt dem, der følger mig på Bloglovin’ eller en anden RSS-læser, hvor alle opdateringer også kommer automatisk).

FOR JEG VIL SÅ GERNE HAVE DIG FORBI HER, NÅR JEG HAR SKREVET NOGET!

Jeg deler ikke din adresse med nogen; det er mig, ikke en bot, der udsender mailreminderen; du kan altid framelde dig min service med et enkelt klik, hvis du skulle være such inclined.

Skulle frekvensen på teksterne her en dag blive sat i vejret igen, så ændrer jeg strategi. Det her er blot en løsning så længe jeg kun skriver her på domænet så sjældent som nu. Så her er et løfte: Du hører højst fra mig i indbakken en gang om ugen. Skulle jeg skrive oftere, så puljer jeg det, promise.

***

11 Comments

Add Yours →

Jeg er heldigvis en af dem der læser med på Bloglovin, så alt er godt her. Og jeg synes blot det er skønt, at folk kun blogger når de har noget på hjerte <3

Dejligt! Og ja – selvfølgelig, haha. Men nogle gange er der måske noget på hjerte, som aldrig når ned på skrift, fordi … life. Du ved hvad jeg mener!

Er også med på Bloglovin’ så er der straks når jeg ser der er nyt. men fint initiativ.
I øvrigt synes jeg du ramte ned i noget supervigtigt med dit skriv om personalet i sundhedsvæsnet! Så godt skrevet! Så (også) tak for det indlæg.
Vh Rikke

Jeg hører fra dig via Feedly, så jeg går allerede nu ikke glip af noget – men sikke en god idé!

Skriv et svar