Rengøring og oprydning: Min challenge – og jeg – er KLAR! Skal vi muge ud i flok?

Som varslet her, så har jeg barslet med et 30-dages program for grundlægning af gode vaner for rengøring og oprydning derhjemme.

Det er nu oppe, og I kan finde det (og en lille bonustest til sidst) her:

Mit program: En 30 dages rengøring- og oprydningschallenge

Jeg begynder i morgen (mandag 25. juni 2018) – og I er alle inviteret til at parallelfølge programmet ude i jeres egne små hjem.

Programmet er tænkt som et, man godt kan følge, selv om man har job, familie, socialt liv og fritidsaktiviteter ved siden af. Det er små, daglige opgaver, som i sig selv ikke kræver det store, men som i det små bidrager til at holde det hele ordentligt. Og løbende ordentlighed er det, jeg, personligt, hungrer efter at kunne selv (og ikke betale mig fra – endnu. Jeg har fuld forståelse for dem, der prioriterer rengøringshjælp i budgettet i en presset hverdag, men for mig er dovenskab og dårlige vaner de største forklaringer på hvorfor mine omgivelser tit sejler – ikke tid.)

Rammer sommerferien midt i det hele, så parker programmet, mens du er bortrejst, og genoptag, når du er hjemme igen. Nullermændene render ingen steder. Men tag da at begynd sammen med mig i morgen, mandag.

Vend endelig tilbage til kommentarfeltet under programmet og fortæl, hvordan det går!

*
*
*
Følg mig her

Facebook * Instagram * Bloglovin‘ * Pinterest

***

4 Comments

Add Yours →

Sådan! Jeg har glædet mig til at være med. Jeg bor alene og har ingen børn, så jeg har simpelthen ingen god undskyldning for, hvorfor der aldrig er pænt her. Der er kun mig til at rode. Glæder mig til at følge med!

Skriv et svar