Outfit of the day

I dag har jeg et par pyjamasbukser på fra mærket Marathon. De er købt i Bilkas herreafdeling til 79,95. Tror ikke, at de fåes mere. Til det har jeg valgt en forvasket, gråmeleret bomuldstop, som dog har blonder i udskæringen. En  fin lille feature; det pepper det hele op, så man faktisk ikke ser svedskjolderne så meget. Toppen kan købes i H&M eller i deres onlineshop til 80,00. På fødderne har jeg et par sorte Mao-sko fra Irma. Det er godt nok ikke fra forårssæsonen, men forrige vintersæson, men de er tidløse. Fletsålen holder altså godt, hvis man passer på den. Er især vild med Mao-sko i sort, selv om jeg nu også har et langt øje efter denim-versionen. Ved I, hvor man kan få dem?

Og så er det jo koldt i dag, brr, så jeg har også et par brunlige benvarmere i praktisk strik på underbenene. De varmer under bukserne, hvis man sætter dem direkte på benene, eller bukserne kan proppes ned i dem for et lidt mere råt look. Jeg veksler lidt, ligesom jeg kryber ind og ud af en fleececardigan, som jeg ikke kunne finde et billede af, lol.

Hav en rigtig god og frostkold torsdag. Hvad mon I har på?

***

0 Comments

Add Yours →

Skriv et svar