Om jeg laver mine 30 knibeøvelser om dagen – den eneste kur mod det lasede skræv, jeg brokker mig så meget over?

 

*
*
*
Hvis du vil vide, når der er nyt på bloggen, så like dens Facebook-side her

 

***

3 Comments

Add Yours →

Jeg elsker din ligefremme og fantastiske evne til at være hudløst ærlig, sjov, sige det mange andre ikke tør sige højt og være så ekstremt sårbar og åben omkring de ting som er svært og hjerteskærende.
Fra min vinkel er du virkelig en fuldstændig fantastisk ener af en uperfekt (forstå mig ret og bliv ikke sur over jeg ikke ser dig som ‘Instagram-perfekt-trænings-spelt-moder’ ) kvinde!

Og dejligt du og dine skriverier m.m. er tilbage – du har været savnet!

Tusind tak! Uperfekt er bestemt noget, jeg er. Jeg tror på, at summen af alle laster er lige. Så jo mere chiagrød og jo flere acaibowls, glansbilledemødrene plastrer ud over Instagram, jo mere har de kolikbørn og fodsvamp i kulissen. Og så synes jeg det er okay, at de viser det pæne frem. Det ville jeg godt nok også have brug for. Fodsvamp er virkelig ikke rart!

Tak for din kommentar, du er sød 🙂

Haha det lyder klogt – og du har nok ret. Jeg har vist også hørt et sted at fodsvamp er en direkte effekt af for meget spelt og chia-frø! Jeg holder mig fra det for en sikkerheds skyld.

Jeg er vild med opslagene – korte som lange. Tak herfra.

Skriv et svar