Hvad sker der egentlig med …

… sommerstubbe i trediverne? I min tidligere ungdom, altså tyverne, havde jeg megapæne ben uden nogen indsats overhovedet og uden nogen påvirkning af yoyovægt i øvrigt. Ingen underlige mærker eller karsprængninger, og når jeg barberede dem, hvad der kun var nødvendigt sådan en gang om ugen-ish, så lignede de vitterligt de der photoshopsaftige stænger fra Venus-reklamerne.

Og det troede jeg var sådan en lækker, livslang bonus. Jeg var tilsyneladende velsignet med gode ben, lige som andre er velsignede med fyldige læber eller hår, der aldrig gråner.

Well, not. Her på den anden side af hjørnet 30 har hårvækst syd for knæene vist sig at være nogle genstridige, turbovoksende, sorte børster, der titter frem allerede et halvt døgn efter, jeg har været over dem.

For korte til at jeg godt glemme vax strips. For tykke til at epilatoren kan klare det inden for rimelighedens grænser for smerte. Og altså for hurtigtvoksende til at en skraber giver mening.

Løsning: Pincet. Oh yes. Jeg sidder nu hver aften og plukker mine forpulede ben som var de et område tiltænkt øjenbryn. Aldrig har jeg skumlet meget over, hvor lange ben, jeg faktisk har.

*

… børns hår? Eller, retteligt: Mit barns hår? Jeg har en stor karriere som selvklipper i eget hår bag mig – og nogle gange har jeg endda ramt resultater, jeg godt kunne være bekendt. Så det kunne jeg da godt lige fortsætte i mit barns manke, bare så længe hun er lille nok til ikke at vide hvad en frisure er, tænkte jeg. Men hendes lokker insisterer, modsat mine egne (heldigvis), at lægge sig til rette i en regulær vokuhila, uanset hvordan jeg studser. Mødre på linjen, hvad gør I her? Tips modtages (til Youtube-tutorials, ikke frisører!).

*

… at nogle mænd godt gider rengøre afløbet i brusekabinen for lange, sorte, slimede hår, selv om de selv har kortklippet, lyst hår og således godt kan sandsynliggøre, at de intet har med de jævnlige oversvømmelser på badeværelset at gøre? Og hvad sker der for, at jeg har været så heldig at score en af dem? De findes næppe i hobetal.

*
*
*
Facebook * Instagram * Bloglovin’