Når nu Bloglovin’ ikke er oppe på mærkerne …

… med at servere mig gode, relativt uopdagede blogs på baggrund af mine øvrige favoritter (altså det i-landsproblem jeg skrev om her), så kan det være, at I kan hjælpe.

Smider I ikke nogle tips til de bedste blandt de små blogs?

Det er ikke fordi de store blogs ikke er gode. De er jo faktisk de bedste! Men vi kender dem også allesammen og læser dem sikkert allesammen. Og nogle gange er humøret bare til noget nyt. Mit er i hvert fald. Jeg er inde i en periode, hvor jeg æder blogs til morgenmad, og jeg er tæt på umættelig.

Jeg er til blogs med overvægt af: Velskrevede tekster, hverdag og fin balance mellem humor og alvor.

Jeg er ikke til blogs med overvægt af: Mode, skønhed, indretning og håndarbejde.

Hvis I kan hjælpe, så lad os pulje hjernerne herunder!

Mit eget tip er her: Louise Barslund. Hende liker jeg for hårdt, selv om jeg meget hårdt unliker dét, hun går igennem. Men jeg er meget taknemmelig som læser over at måtte kigge med. I samme kategori er Mor til Blyp og også ErDuHerIkkeSnart. Jeg er også rigtig, rigtig glad for Weemoed (hun har dog været med så længe nu, at man næppe kan kalde hendes blog lille).

***

29 Comments

Add Yours →

Jeg ved ikke om du i forvejen kender Blogsbjerg? Hvis ikke, er hun helt klart værd at tjekke ud – skarp, vittig, jordnær og med nogle både oplysende og vigtige pointer, som jeg personligt altid kommer til at reflektere over.
God nytår til dig og dine.

Uh, hvor er jeg enig. Det kan simpelthen være så svært at finde nye blogs – særligt de små uslebne diamanter.
Jeg har indtryk af at størstedelen af (de store) blogs er en kende materialistiske , eller i hvert fald med fokus på netop tøj, makeup, events osv. Personligt kan jeg dog bedre lide de mere filosofiske.

Blogverdens mest filosofiske blogger må næsten være Maj My, der bor på min fødeø, og skriver (meget om familieliv) på majmy.dk

En ukendt men fin blog er amandathylkjaer.dk, hvor en psykologistuderende skriver små digte og andre indlæg.

Der er så mange andre dygtige bloggere, jeg læser med hos inkl. dig – man skal bare lede lidt ekstra efter de små. VI gemmer os ofte i kommentarfelter og på Instagram, og du er naturligvis også velkommen til at tjekke min LMinside.dk ud.

Held og lykke med bloglæsningen og det nye år.

Smil til dig!
Laura // LMinside<3

Tak Karoline for at lave dette blogindlæg. Jeg har nu været på arbejde i fire timer og sidder og ser meget vigtig ud, mens jeg snydelæser blogs, som folk herinde foreslår. Det er da fantastisk 🙂

Jeg læser selvfølgelig med på I carried a watermelon, for den er skarp, ærlig, sjov, rørende og får mig til at nyde mine forældre endnu mere og sætte pris på, at jeg kan ringe til dem og fortælle ligegyldigheder fra hverdagen.

Jeg er heller ikke kæmpefan af blogs med Mode, skønhed, indretning og håndarbejde. Men mest fordi jeg har givet op på selv at købe tøj, der ikke ligner en fastelavnsfabrik og bare godt kan lide at hygge i møbler, som lugter af hygge og kan tåle lidt nutellaspild.

Jeg har en blog, som hedder Fru Holmboe – og den synes jeg jo selvfølgelig du skal kigge forbi.

http://fruholmboe.dk/

Nu forstår jeg, hvorfor min blog pludselig blev lagt ned af trafik – på den gode måde 😉 Tak for roserne og for at inspirere til et par nye blog-godbidder, som jeg straks vil kaste mig over!

Skriv et svar