Okay, vi skal lige tale om min menstruationskop. Men først skal vi tale om jeres. For jo mere I alle er sådan her, når I fortæller mig og hinanden om jeres:

Billedresultat for cheering crowd gif

… jo mere får jeg det sådan her med min egen:

… for jeg er vist defekt bygget i underlivet. Jeg kan IKKE finde ud af den.

Den nager, og den glider ned, og den forårsager uheld. Og nu har jeg efterhånden læst og googlet og youtubet mig til så meget viden, at jeg er begyndt at få de særeste annoncer her og der på det øvrige internet.

Research hjælper intet. Ud over at jeg bliver mere og mere bevidst om, at andre åbenbart mestrer disciplinen Menstruationskop til så mange gange ug, at de tilmed kan have helt vildt normal sex med den oppe!? Stræbere!

Nå. Men jeg bliver ved. Tester den måned efter måned, kyler den ad helvede til måned efter måned, tager den til nåde igen måned efter måned, for ingen steder står der, at den ikke er for alle. Men måske ER den ikke for alle, selv om samtlige kønsfæller ter sig nyreligiøst, når emnet kommer på banen?

Ofte stillede spørgsmål i den forbindelse, når jeg i kvindekredse ventilerer min nye menstruationsfrustration:

Har du valgt den store størrelse, altså, den til kvinder, der har født? Ja, det har jeg (og følte mig sleeeet ikke i størrelse som Peterskirken dernede at all imens dét indkøb pågik).

Har du givet det et par måneder, for man skal lige lære den at kende? Ja, det har jeg. 6. måned nu. (Hedder cyklus egentlig cykler i flertal? Altså, også i folkemunde?)

Har du klippet snippen i bunden af, for det må man vistnok gerne? Ja, det har jeg. Ingen forskel.

Har du skubbet den langt nok op, for den skal jo virkelig langt op? Hør her. Hvordan får andre kvinder det til at lyde naturligt at skulle skubbe noget tilsyneladende længere ind i dem selv end deres egne fingre rækker? Bruger I værktøj, ladies? Sig det så!

Stik mig en tampax. Orker ikke den her dille.

*
*
*
Facebook * Instagram * Bloglovin’