I carried a watermelon

tekster fra en fireogfirser

Livets barske realiteter kan kun bekæmpes med lykkeglimt

Alting er ligemeget.

Alt, bortset fra den halve time hvor jeg legede picnic med to rollinger på et tæppe i stuen, mens jeg overhørte deres ellers så fortravlede forældre stjæle sig til et lige vel langt, ømt snav ude i køkkenet, indtil min voksne, fortravlede søster afbrød med et fnis og et “Ej! Vi har faktisk gæster! Fnis! Det her må altså vente! Fnis.” Alt, bortset fra min nieces hvin af fryd, da jeg krammede hende godnat. Alt, bortset fra det kvarters fred i stuen mellem puttetid og overtræthedscirkus, hvor min søster og jeg kiggede hinanden dybt i øjnene og nåede at tale om de ting, der er svære at tale om.

Alting, bortset fra de små glimt af kærlighedslykke, er ligemeget.

For imens sker det her for Lene.


« »

© 2018 I carried a watermelon. Theme by Anders Norén.