Kan I huske eventyret om Røvhulskonen Med Røvæggene?

Og jeg cyklede ud ad Øster Farimagsgade for at møde min kæreste til kaffe og aviser i solen, og jeg tænkte “nej, hvor dejligt, så kan vi også tage et rigtig flot billede af os som endnu vordende forældre, måske et af de sidste, noget med modlys og umiddelbare grin, sikket held han er så pæn, og at min mave er så flot, folk bliver dødmisundelige, når de ser os på Instagram, men det skal heller ikke være for meget, jeg må hellere tone det ned med en let ironisk barselsbilledtekst, så de stadig har lyst til at like”, og det slog mig slet ikke hvor nederen jeg cyklede der og var, før jeg nåede frem;

Min kæreste var i forstyr-mig-ikke-jeg-læser-sport-humør, kaffen var tynd, parret ved nabobordet pulsede os cigaretrøg op i hovederne, stolene var umagelige, det spændte ned i skambenet, en smerte man ikke rigtigt kan indvie nogen i ude i det offentlige rum, hvor man ikke siger skamben, og avisen vi læste i var ikke Politiken, men metroXpress, og hvem fanden gider instagramme en gratisavis, dét er da ikke nogen fed socialmarkør, sådan nogle mennesker er vi ikke, tænkte jeg surt, og nu fik jeg ikke det billede i kassen, som skulle gøre alle de andre så grønne over mit vidunderlige liv.

***

2 Comments

Add Yours →

Skriv et svar