I øvrigt …

… er jeg mindblown over at opdage, at Rosa fra Rouladegade er niece til Peter A. G.

… vidste I andre så egentlig godt, at supermarkederne først åbner klokken 8 om morgenen?

… er amningen og pumpecirkusset helt forbi og min mælkeproduktion indstillet. Jeg husker stadig ammesorgen og følelsen af at være blevet gjort vanvittig af noget nærmest fremmed indeni, men det gode ved den hormonso er, at også dén er fortid.

… undrer jeg mig over, at der ikke er mere offentlig brok over, hvor meget modermælkserstatningspulver, der går tabt? 80 kroner spanden, og så går nærmest den halve ud, fordi barnet har en appetit som vinden blæser og aldrig i overensstemmelse med den portion, jeg laver. Hvorfor er der ikke et hack til at ramme rigtigt hver gang? Eller en støttegruppe?

… kan jeg godt se, at Ghita er grov. Og at man ikke skal tale sådan til andre mennesker, uanset om de er kassedamer, kundeservicetelefonpassere eller – i ens egne øjne – dårlige journalister. Men der er altså noget befriende over at lytte til en kvinde, der giver nul fucks for at ødelægge den gode stemning.

… har jeg været rædselsslagen for at glemme min baby her og der efter denne nyhed. Er altså også virkelig træt nogle gange.

… satte jeg virkelig ikke nok pris på, hvor gratis amning er – altså isoleret set.

… er jeg færdig med at snakke om kuldsejlet amning nu. Promise!

… har min kæreste fået sig en Google Home-maskine, der lystrer hans stemme, så han kan gå og give dem ordrer. “Skriv tomatpure på indkøbslisten” og “Spil P6 Beat” og den slags. Den kan også fortælle vittigheder. De har det rigtig hyggeligt sammen, de to. Jeg har det sådan her med den og vores forhold pt:

***

3 Comments

Add Yours →

Min storebrors kone glemte engang sin søn (altså min nevø) på en tankstation. Det kan ske for selv de bedste. Min bror fik imidlertid ikke noget som helst at vide, før hun afslørede det i drengens konfirmationstale. Hvem der bare havde rettet kameraet mod min bror i dette salige øjeblik! Priceless, I can tell you.

Caroline, jeg kan virkelig godt lide dig. Jeg glemte engang min yngste. Jeg havde hende med i barnevogn, da jeg skulle aflevere min store pige i skole. Og så gik jeg uden hende. En anden mor spurgte, om jeg ikke havde glemt noget, og selv der tog det lidt for lang tid, før jeg registrede min kæmpe fejl. Jamen…

Jeg har det fuldstændig ligesom dig med Google Home-maskinen! Her i huset er der så også en snart 9 årig, der elsker at få google til alt muligt – og alle hans kammerater synes også det er en fest…

Skriv et svar