I øvrigt …

… er jeg godt træt af vendingen “bag kulisserne”. Det må da hedde “bag scenen” eller “i kulissen”. Bag kulisserne er vel et sted ude på gaden?

… lo jeg måske lidt for højt, da et børnerim på Ramasjang lød “komma nul, komma nul, komma numsehul”.

… overvejer jeg at få hund. Bare mens vores yngste er i vaske-højstol-og-gulv-med-sød-kartoffel-fasen. Bare en lille en. En lille, snacksulten en, der kunne følge vores lille fyr i hælene dagen lang.

… er jeg svært stolt af os som folk (og #klimatosser) for den rekordflotte EP-valgdeltagelse. Men jeg kan ikke lade være at tænke på Europa-Parlamentet som politikernes svar på Kolonierne i The Handmaid’s Tale. En arbejdslejr, man deporteres til, når man er non grata. Nogle få får lov at komme tilbage i hovedsporet, men de fleste hører man aldrig nogensinde fra igen.

… er jeg halvfornærmet over hvor flot mine planter er blomstret op i mine 10 dages sommerhusfravær.

… er jeg ret sikker på, at procentfordelingen i grunde til babyer med uldhuer på i maj ser sådan ud: 4 % reel frygt for mellemørebetændelse. 96 % helgardering mod andre mødres dom over ens evne til at klæde barnet forsvarligt på.

… forstår jeg simpelthen ikke, hvorfor folk i erhvervslivet gider skælde kunderne ud? Frisører, tandlæger, bankrådgivere, cykelsmede og dagens opvaskemaskinereparatør har alle skældt mig ud for dårlig omgang med hår, mund, kassekreditter, kæder og filtre … Er det ikke noget med ikke at bide den hånd, der fodrer?

… er det her en samtale, der i forskellige variationer tit lyder inde i mit hoved for tiden:

***

10 Comments

Add Yours →

Vi har ikke brugt hue siden start marts – barnet sveder og jeg orker ikke en drivvåd baby..
Så send alle fordømmende mødre i min retning
Han er snart 6 måneder, så det gør det endnu værre sikkert.

Vi havde hund da sønnen var lille, den levende støvsuger, det var fantastisk, bare feje maden på gulvet og så fik hun lov til at spise det. Mindre godt da hun tog 2 kg på (meget for en 10kgs hund), og vi fik skidebalde af dyrlægen

Den første giver da god mening. Kulisserne er jo den scenografi, der er bagerst på scenen. Når man derfor kommer om bag ved dem, er man “back stage”. Når man til gengæld “står i kulissen”, så står man i et teater typisk klar ude i siden, fordi man skal på scenen om lidt. Derfor giver den talemåde også mening om fx ekskærester, der “lurer i kulissen”, i betydningen venter på sin chance til at vinde en person tilbage. Giver det mening?

Enig med Louise. Har bygget en del kulisser til teater i min skoletid. Dem kunne man jo gemme sig bag, indtil man skulle springe frem og råbe bøøøøh! Når du er bag kulissen, er du uset

Det MÅ da hedde BAG kulisserne? Kulisserne er stillet op på scenen som kunstig baggrund – så det må væreBAG kulisserne, der foregår spændende ting.

Ang. huer har jeg taget mig selv i at gå rundt og sige: skulle den hue nu af igen. Selvom barnet ikke har haft hue på siden vi kørte ud ad havelågen fordi alt hvad der hedder strømper, huer, sko etc. bare skal AF, og jeg har givet op. Godt det er sommer i morgen.

Jeg har maksimalt varme børn – ingen huer eller domme herfra! Og så slipper jeg også for at forholde mig til det kæmpe store sorte hul i universet, hvori børnehuer (indsæt selv: vanter, sokker, mv.) synes at falde ned.

Ps: Du glemmer et kæmpe stort I ØVRIGT!! Vi skal til demo igen på
søndag i hele Danmark, skal vi ikke 😉 Vi har sådan brug for alle gode kræfter!!

EU parlamentet må så være den bedst betalte arbejdslejr ever. Med diæter, blyantspenge og en højst fordelagtig løn og pensionsordning pyntet med andet fråds.

Som gammel og mormor har jeg oftere tænkt, hvad mon de vil give ungen på, når det bliver koldt, samt hvad med selv at tage noget mere tøj på, hvis du fryser.

Skriv et svar