I øvrigt …

… så jeg forleden en lampe i et fremmed køkken og tænkte “Du godeste, hvor den ligner en omvendt menstruationskop”. Frygter nu at have ødelagt pendler for mig selv for evigt.

… holder folk ikke snart op med at skrive “massere af”, når de mener “masser af”?

… er vi taget i sommerhus og lever det stille, søde liv. Hvor skridttælleren alligevel sniger sig op på 15.000 uden nævneværdig indsats, bare fordi udeliv og havearbejde og strandture. Provins 1 – 0 København.

… fniser jeg altid lidt NSFW-agtigt, når jeg taster a-n-a-l ind i browseren, for at kalde bogmærket til Google Analytics frem.

… har jeg det sådan her med forældre til småbørn, der holder ud med baby led weaning (og ser stort på, at livet er for kort til SÅ meget rengøring): I fucking salute you.

… har vi fyret så mange klemmeposer med blendet mad i vores søn, at han spiser direkte af tutten og nægter at indtage mad fra ske eller egen næve. Og sådan har BLW-svineriproblematikken jo løst sig selv *mellemfornøjet smiley*

… har jeg som (den muligvis sidste) opdaget Nanna og Josephine fra Fries Before Guys. Podcasten har jeg prøvet nogle gange, og den er måske en anelse for … young i det. Til denne dame. Men ORV, må jeg anbefale deres nye bog, “En som os”. Hvis bare jeg dog havde haft den med mig i mine tyvere.

… elsker jeg Informations valgtest. Der ikke matcher vælgere med politikere ud fra politikerens holdninger, men ud fra hvad politikerne faktisk har stemt i Folketingssalen.

… hvad forestiller folk sig i en Reshopper-handel, når der spørges: “Hvad er din mindstepris”? At den angivne pris er for sjov? Giv et bud ud fra den angivne pris – sådan pruttede man da i gamle dage.

… er det meget forvirrende, at den samme skuespiller kan være vildt sød som hypokonder i Bamselægen på Ramasjang og samtidig give den op som berejst kæmpefjols i reklamerne for Trivago.

… hvorfor spiser vi ikke hoisinsauce på flere ting?

… fik jeg så mange kommentarer til dette blogindlæg (om at være træt af at slutte fred med sin krop), som fortsat rumsterer. På en god måde. Hvis du kunne genkende dig selv i mine ord, så læs kommentarerne – måske vil du som jeg finde råd og tanker, der sætter små laviner i gang inde i knolden.

***

14 Comments

Add Yours →

“Hvad er din mindstpris?”
“Den er 200 kr.”
“Jamen skal vi så ikke ende på 250?”

Det er j.o.r.d.e.n.s. mest tåbelige spørgsmål.

Det er i hvert fald en for mig ny måde at prutte på. Og jeg gør det tydeligvis forkert. Har fået spørgsmålet tre gange på samme vare nu. Har pænt svaret alle, at den angivne pris er rimelig i mine øjne for alt, der følger med varen – men at de må give et bud, så kan vi måske mødes. Tavshed.

Hej Karoline. Hvor købte du dit Fit Bit Alta? Til hvilken pris? Jeg skal have et nyt, man kan åbenbart godt købe for billigt

Hej Anne, jeg mener, at jeg købte det online hos Elgiganten og hentede det i deres butik. De har vist kun Alta i få af de fysiske butikker.

Og nu vi er ved det: hvornår fortæller nogen plenum at datidsformen at “at holde” ikke er “holdte”?

TidyTot kan hjælpe en del i forhold til madsvineri. Den virker lidt stor, så vi bruger den mest når vi er ude, hvor vi ikke helt kender værtens holdning til leverpostej i gulvtæppet. Den er hurtig at gøre ren, og man skal sjældent ligge og rode rundt på gulvet. Herhjemme bruger vi den mest ved mad der sviner meget og giver trælse pletter f.eks. pasta-kødsovs.

Okay, jeg bliver nødt til at sige, at jeg har set menstruationskopper overalt i lofterne hele dagen i dagen. Tak, Karoline. Til gengæld (og det tænker jeg er en god ting) er det trods alt ikke lamper med samme facon som hygiejnebind. Jeg tænker på om den slags lamper monstro findes?….

Hej Karoline.

Hvor finder du de der klemmeposer? Gud, hvor vil det være meget nemmere, når man er på farten.

Hilsen hende med babyen på 5 måneder.

Hej Signe, det er de poser med skruelåg, der ofte står ved bleerne og babydiverse. Alle supermarkeder, jeg kender, fører dem. Man kan også købe nogle online uden indhold og vaskbart, så man selv kan fylde grød eller mos i. Smart! Husker dog ikke hvad de hedder. Måske kan en læser hjælpe?

Hvor er det sjovt. Jeg er udelukkende “BLWmor” og har følt mig mega doven over at have valgt den variant, fordi jeg ikke ORKEDE at lave mos eller made. Det er så mega lækkert at spise det samme, på samme tid, fra start af. Jeg synes oprydningen er en smal sag (ish), og mine øjne ruller hele vejen om i nakken ved tanken om at sidde med en ske og føre den ind i munden på barnet. Gab!

Skriv et svar