I øvrigt …

… de sekunder, der går, fra Emmerys-damen har hældt ens kaffe op til man ved, om hun tilbyder en smagsprøve. Så. Nervepirrende!

… er vi egentlig ikke færdige med at sige “genialos”?

… er jeg med på et af de få sundhedsråd, de fleste eksperter kan blive enige om: “Få styr på din søvn!” Men hvorfor fortæller ingen alle os, der kæmper med søvnterrorister i babyform, hvordan vi kan være med her? Der er et kæmpe hul i markedet, guys. Go!

… føles det som lektier at skulle sætte sig ind i hvad det der Jodel er. Er man så ikke ung længere?

… kan man virkelig rengøre meget og længe i sit hjem med babyvådservietter. Gulve, borde, vindueskarme, de virkelig støvede riller på gamle døre, lampeskærme, stikkontakter, toiletbrættet, snotnæser – og tallerkner og skåle, inden de skal i opvaskeren. Hurrafølelsen opvejer næsten sjuskefølelsen i at klatrengøre med remedier fra puslebordets hylder.

… savner jeg en tastemulighed i DSBs uendelighedslabyrint af tastemuligheder, inden man kan få lov at hænge i telefonkø hos dem i 20 minutter for at booke en barnevognsplads: “Ønsker du at vælge vores Bruno Mars-muzak i skrattet mobilafspilning til? Tast 1. Ellers, tast 2”.

… har min hjerne lidt svært ved at skelne Henrik Sass fra Anders Samuelsen, når deres billeder farer forbi i feed’et. Kunne godt blive problematisk.

… var det min plan at skrive noget sammenhængende, men der er run på lyfe, og her sidder jeg med vådt hår i undertøj og skal skynde mig både tøj, hår og makeup på, for mor har planer! Der involverer øl og voksensnak. Halløjsuppe!

***

3 Comments

Add Yours →

Ja det er rent blue ocean det der søvn til børnefamilier, min datter på to har endnu til gode at sove igennem en hel nat . Og hvis jeg må supplere med viden om babyprodukters mange anvendelsesmuligheder, så er babyolie ret godt til alle slags træ… Og med hensyn til Sass og Ssmuelsen, pyt, de er ret meget den samme

Jeg har engang gjort hele køkkengulvet rent med vådservietter. Hvis jeg skal ud uden barn, har jeg også altid et par vådservietter med til mig selv – hader fedtede hænder.

Sass / Samuelsen… Pyt med begge. Jeg har stemt på den ene engang og den fejl gær jeg ikke igen 😉

Skriv et svar