I øvrigt …

… Føtex Food, ikke. Fødevarer, Textil og Food. Hvem giver det navn mening for?

… den, der har opfundet modermælkserstatningsbrikker uden hældevenlig tut, men med åbning, der skal flåes op, så der uden undtagelse altid sprayes mælk ud over alt: Der venter et særligt sted i helvede til dig.

… hvad sker der for køreskoler i København? Jeg er ude efter et godt opfriskningsforløb, men ingen vender tilbage på mine henvendelser, selv om jeg står og vifter med mine penge.

… så er Game of Thrones den serie, jeg har været mest hooked på og samtidig fattet mindst af.

… hvad er reglen for venneanmodninger på LinkedIn? Jeg ville ikke selv requeste nogen, jeg ikke havde været i professionel kontakt med, men nogle fremmede lader til at add’e mig, selv om vi ikke engang deler branche, bekendte eller så meget som en faglig røverhistorie.

… hvorfor er alle køkkenbeholdere mindre end poserne med det, de skal indeholde? Havregrynskrukken har altid følgeskab af en lille, træls pose med elastik om og havregrynsrester i, det samme gælder kaffe, neskaffe, mel og kerner. Større dåser nu, som man siger!

… forstår jeg ikke dem, der fnyser af Rasmus Paludan-sagen, som om den er helt vildt enkel. Jeg synes den er så svær. Tossen bor i et land, der hylder og beskytter begreber som ytringen og den frie forsamling og politibeskyttelse af alle, der er i risiko for fare. Uanset hvor tåbelig man er. Men kan man kan virkelig blive ved at være tåbelig?

… er mine tanker hvert andet sekund hos Anne og Anders Holck Povlsen. Jeg har ikke ord. Kun ekstra kram til mine små.

***

6 Comments

Add Yours →

Hjemme hos mig kalder vi Føtex Food for Føtexføøø. Fordi det er så himmelråbende dumt. Altså så burde det jo hedde Fø. Og ikke mere.

På LinkedIn har jeg besluttet, at sige ja til fremmede, hvis de skriver en note om, hvorfor de gerne vil være en kontakt. Jeg add’er selv journalister, jeg kun har haft meget perifer kontakt med, men altid med en note om hvilket fagområde jeg kan være behjælpelig med baggrundssnak og overblik over aktører i.

Og det med den familie. Jeg kommer stadig til at græde lidt, når jeg tænker på det. Det er ubærligt.

Smart. Selvfølgelig er der et alternativ til de gammeldags krukker! Krukkerne er bare så fine. Oh well. Jeg smutter på boksshopping øjeblikkeligt.

Skriv et svar