I øvrigt …

… hvad ER det, der er i 7-Elevens taquitos? Vil jeg vide det?

… er det mon kun mig, der render rundt med mindst 4 nøgler i knippet, som jeg ikke aner hvad kan åbne? #pedellenkommer

… frygter jeg de der find-din-kandidat-test på netaviserne op til folketingsvalg som Rohrschach-test: At de vil spytte mit ukendte, men sande jeg ud. Tænk, hvis jeg går rundt og er helt vildt Liberal Alliance inderst inde.

… er jeg storforbruger af DRs kæmpearkiv. Ligger der noget godt online, jeg har overset?

… har jeg det uforholdsmæssigt fedt over at have skiftet vaskepulver. Endelig dufter vasketøjet lækkert som vor mor lavede det! Omo, jeg elsker dig, selv om du hverken er øko, parfumefri, bæredygtigt indpakket eller på nogen anden måde miljøvenlig.

… var jeg engang for cool til at have et yndlingsvaskepulver. På den måde er barsel også en rejse ind i selvet.

… er jeg for tiden panisk angst, når der lugter af mados i opgangen. HAR nogen glemt et blus tændt og brænder hele ejendommen ned nu, kører hjernen i rille derudad. Håber, at det bare er småbarnsængsteligheden, der har fået endnu et ansigt – og ikke en form for varsel. Tror vi egentlig på varsler?

… elskerelskerelsker jeg at finde noter i tilrodede gemmer med glemte citater fra mit fortidsjeg:

 

***

5 Comments

Add Yours →

Jeg vil bare gerne vide, hvordan man udtaler de der taquitos, så jeg kan smage en… Og du har en pedelkollega i mig.

Stort set alle dokumentarerne på DR er gode. Jeg har set den om David Koresh i Waco, rugemødre, Fede Forhold, samt mange flere.

Skriv et svar