I øvrigt …

… så hey Cos: I ved, jeg elsker jeres varer. Men jeres markedsføring af skandinavisk minimalisme ligner efterhånden noget med sindelagskontrol og arbejdslejre i noget dystopisk sci-fi:

… “Åben døgnet rundt”. Virkelig ikke et selling point, der får mig til at booke tid hos en frisør. Hvem er målgruppen her?

… er min menstruation efter anden fødsel nu så regelmæssig, at det giver mening at forsøge mig med kop igen (#oversharing). Men: Hvorfor er alle andre mærker end OrganiCup – som jeg virkelig ikke har kemi med, læs Part One af min kopsaga her – udgået, siden jeg sidst var i markedet for en menstruationskop? Hvem ved noget? Organimonopol.

… onkel. Spøjst ord. Se lige på det!

… er det ikke fordi jeg har noget imod Jylland. Er selv derfra. Men de to ufarlige kvotejyder, der lige nu beværter I hus til halsen for at ingen kan tage anstød, har altså pillet charme, selvtillid og det lækre hår ud af hovedstadssmartenheimerne Jesper Nielsen og Anders Faarborgs dejlige, dejlige boligprogram.

… forstår jeg ikke, hvorfor alle fire supermarkeder tæt på os har så mange gode tilbudsvarer placeret lige efter kassen. Man behøver sgu da ikke en kandidat i salgskneb for at fatte, at man ikke skal gemme slagtilbuddene til kunden har puttet pungen i tasken igen og er på vej ud.

… er det naturligvis tilladt både at skrive grøntsag og grønsag. Jeg vil bare godt vide, hvilken vi vælger. Har været i tvivl om det siden 6. klasse, hvor jeg lavede en planche om grønsager – og jeg har aldrig fået sluttet fred med ikke at have fundet ud af om der skulle have været t i.

***

18 Comments

Add Yours →

Min menstruations kop er fra Femmycycle. På slyngebarn.dk var der en stor gruppe der mente at den var god – og slyngebarn er jo en slags orakel 🙂
Jeg har haft den til low cervix siden min anden graviditet, men her efter tredje tænker jeg faktisk at jeg burde have den almindelige. Overvejer meget kraftig at købe den, men har ikke fået undersøgt om den virkelig kun sælges fra USA
https://femmycycle.com/get-the-femmycycle/
Vh Caroline (med kronisk oversharing syndrom)

Jeg blev så glad, da jeg så at der var frigivet en ny sæson af “I hus til halsen”. Og så uendelig skuffet hele vejen igennem programmet. Øv altså! Det var forkert på så mange måder. Jeg HÅBER dog at det var begyndervanskeligheder, så jeg giver lige afsnit 2 en chance.

Hmmm, overvejer kraftigt om jeg mon er en low cervix-girl … Overvejer også kraftigt om jeg har lyst til denne procedure for at finde ud af det (fra Carolines link):
Stand with one leg raised up on the toilet seat, and insert your index finger into your vagina.

• If your finger is inserted as far as it will go and you do not feel the cervix, the best choice for you is the Regular FemmyCycle. The cervix feels more like the tip of your nose and the rest of the vagina will feel like the insides of your cheeks.

• If your finger is inserted as far as will go, but you can just touch your cervix, the best choice for you is the Regular FemmyCycle.

• If you can only insert your finger until the second knuckle, the best choice for you is the Low Cervix FemmyCycle.

Ved ikke om organicup er ved at overtage det hele men kopperiet.dk har stadig et pænt udvalg af andre mærker (har købt der selv men har ingen aktier i det)

Tak for link! Jeg var faldet over hende tidligere, men syntes det lignede et reklamesite for mærket Meluna og ikke uvildig rådgivning. Kan godt se, at hun forhandler flere og giver god rådgivning. Jeg er dog fortsat på herrens mark med hvilken, der er den rigtige. Jeg har flere forskellige problemer med OrganiCup, og løsningerne på dem synes at pege på forskellige kopper. Hvis jeg skal købe dem alle for at teste, hvilken der så fungerer, ryger ideen med, at det er billigt jo. Suk.

Jep, ideen med at det er billigt skal vi vist glemme hvis vi skal lykkes med at finde en kop der passer. Jeg fokuserer mere på at jeg synes det er meget mere praktisk og behagelig (når man rent faktisk har en kop der passer! hvilket jeg kun har oplevet før fødsels, og nu desperat leder efter igen….:/)

Jeg har haft lutte gode oplevelser med min Meluna det sidste halve årti. Læste dog, at Tænk havde kåret Lunettes gennemsigtige kop for den bedste, rent kemimæssigt, så den overvejer jeg at prøve, når min nuværende skal udskiftes.

Tak for erfaring! Jeg savner virkelig anmeldelser af de enkelte mærker, både gode og dårlige, i stedet for at vi kun snakker pro/con menstruationskopper bredt. Selv om det er et herligt emne. Jeg er bare allerede pro og VIL SÅ GERNE blive ven med en.

Der var nogle ret åbenhjertig diskussioner på slyngebarn på et tidspunkt. Prøv at søg på dem og menstruationskop

Ny sæson I hus til halsen, siger I? Det har jeg slet ikke opdaget. Men med nye værter, kan jeg så forstå … #morerskuffet
Det med tilbudsvarerne fatter jeg heller ikke en krone af. Mine lokale supermarkeder gør det også i stor stil. Og det er ikke bare sådan nogle meh-tilbudsvarer, der ligger der. Det er the good stuff. Slik og sådan! Forstår det ikke.

Jeg ville så gjerne elske min cup; som læge, kvinne, mor til to barn (døtre), beboer på planet Jorden, etc, men øv. Jeg har nedsunket livmoder og fikk det likevel til å fungere teknisk, ingen lekkasjer heller til tross for monstermens, men AJ vilke enorme (!) soppinfektioner jeg har fått hver gang. Vanlige binde og tamponger fungerer utmerket i så måde, til tross for kemikalier og plast, men å måtte behandles med piller og lokalt til en mindre formue i ugesvis etter hver mens er ikke ok. Måske det er noe med min cup? Ved da søren.

Øøøøøv! Må jeg spørge hvilken kop, det er? Værd at prøve at skifte, tænker jeg. Har du tendens til svamp i underlivet? Har aldrig prøvet sådan en omgang – er det sådan noget, man ikke er i tvivl om er der, hvis det er der?

Svar:
-Ved ikke (jeg er norsk og den er kjøpt i Norge, noe som sikkert var åbenbart)
-Ja. Men ikke på det her niveau.
-Det finnes ingen tvivl. Det klør som satan og man får sekret som cottage cheese 🙂 (blæh)

Måske jeg må forsøke en ny cup; kan godt lige konseptet! Tror mit problem er at jeg bliver for tør; cup´en fanger jo opp absolutt alt sekret fra oven.

Skriv et svar