I øvrigt …

… er jeg stor fan af at værne om vores sprog, men jeg kommer aldrig til at vælge ordet “udskamme” over “shame”. (Lyder det ikke ret meget som en lægelig procedure i forbindelse med mindre indgreb? Vorteudskamning?)

… stener jeg over ordet drengemor (brugt om det at være mor til kun drenge, typisk i IG-profiltekster.) Og hvorfor jeg aldrig er stødt på ordet pigemor.

… tager jeg mine børn med til demonstration for minimumsnormering. Den er landsdækkende – kommer I ikke med? Now is the time.

… satte jeg Celine Dions My heart will go on (fordi det her) på og begyndte igen at hyle over, at Jack skulle dø fra Rose på den flydende dør uden at de fik lov at leve livet sammen.

… er det i år 22 år siden, at den film havde premiere. Venner: 22 år!

… er det her min baby, når han får industritilberedt kødret fra glas:


… er det her hans attitude, når menuen står på mors hjemmelavede, økologiske grønsagsmos:

… er det her er hans fjæs, når det kommer til de enorme mængder madspild, han står for:

Jeg vil ikke afvise, at det muligvis bliver lidt op ad bakke med ham og klimakampen.

***

6 Comments

Add Yours →

Jeg kommer også til demo med min søn! Skal dog lige kringle, hvordan det kommer til at harmonere med en middagslur, der normalt ligger 12-14 … men tænker alligevel, at sagen trumfer praktikken i dét!

Jeg ved det. 22 år. De børn, der blev født den dag, vi sad i den biograf og snøftede, er folk, vi godt kan møde ude på arbejdsmarkedet nu.

ONLY making it worse :S Jeg er helt mundlam. Alle der er født i 1990’erne og derefter er konsekvent teenagere i mit hoved. Og vanvittigt meget for små til at tage vigtige beslutninger på vegne af dem selv eller (oh ve!) samfundet. Jeg skal nok blive sjov når jeg bliver gammel. Hilsen en 81’er.

Skriv et svar