I øvrigt …

… råbte jeg “Øj, nogle gode kasser!” ud over Bjørns første vuggestueindkøringsdag og hans kvindelige pædagog. Til mit forsvar var det virkelig noget pænt rulleopbevaring, de havde under sofaen til legetøj. Men hvor ville jeg ønske, at jeg ikke havde fulgt op med et frisk “… som man siger”, hvis nu nogen på stuen havde været i tvivl om, at det havde lydt som om jeg påtalte damens væsentlige attributter.

… synes jeg, at alle medier skal holde med at være på fornavn med Boris Johnson. Nu.

… skal alle HBO-abonnenter sætte en weekend af til at få binget Euphoria snarest. En slags amerikansk Skam, bare lidt mere grov og indie.

… er jeg så glad for den lille “Ofte god efter”-påmindelse på mælkekartonerne ved “Bedst før”-datoen. Så slipper vi for dén diskussion derhjemme, hvor vi er af to forskellige skoler med mads holdbarhed. 

… falder jeg så tit over lækre ord, som jeg glemmer at skrive ned og gemme og huske at bruge. I dag så jeg ordet ‘trøst’ som så jeg det for første gang. Trøst. Så roligt og grimt og varmt som sin betydning. Og i dag huskede jeg at skrive det ned. Trøst.

… forstår jeg godt baristaer M/K, der har boet i noget spansktalende land for nylig, når de laver blødt d i ordet cortado. Cortatho. Men når tudecortado bliver til tuthecortatho, synes jeg det er gået fra ungdomssødt til blæst.

… har jeg for måske 23. gang i dette voksenliv besluttet at tage såkaldte rutinetimer hos en kørelærer, så jeg kan blive fri for den kørevægring, jeg har lidt af, siden jeg bestod køreprøven i 2005. Men alle kørelærere, jeg kontakter, ghoster mig? Vi er nu på fjerde tavshedsafvisning? Prøver at tage det cool.

… er jeg ret hypnotiseret af min (forhåbentligt!) kommende køreskoles 2.0-hjemmeside og kan foreløbigt konkludere, at der *er* noget om fordommene. Der findes noget, der kan kaldes Et Rigtigt Kørelærernavn:

allan kørelærer

… vil jeg gerne beklage til de medventende i ventesalen på Nyborg Station, der måtte overvære et bleskift på en af bænkene. Not cool for jer. Men jeg betaler altså ikke 5 kroner (!) for at blive bevilliget adgang til stationens puslebord.

… fik jeg forleden en reprimande af en caféejer for at have bestilt en to-go-kop, når jeg blev siddende hos dem. Fair nok. Men gider caféer så ikke godt snart servere deres kaffer, især dem til 48 (!) kroner, i noget mindre åbent keramik, hvor væsken har mindre kontakt med luft og ikke bliver koldt, før man har sat sig?

… synes jeg DRs egen jubilæumsintellektualisering af Dahlgårds Tivolis folkeappel og kultstatus her er lidt usmagelig. Har den series succes nogensinde været båret af noget finere end den, De Unge Mødre holdes oppe af: Middelklassens svælgen i livet i lavere socialklasser?

… fik min datter i sommerferien en ny madkasse, og jeg vil klart lære af hendes overdrevne begejstring for den pink Sistema-rædsel, at hverdagen kun er så grå som vi gør den til.

***

7 Comments

Add Yours →

Hvis samtlige Allan’er også ghoster dig, så prøv Susanne Vilnov på Frederiksberg. Hun er top-serviceminded og skal nok formidle kontakt til én af sine (også søde) kørelærere.

Holdbarhedsdiskusionen har vi ofte i kantinen på mit arbejde. Jeg arbejder på en fabrik der producerer fødevarer. Alle os der har en fødevarefaglig baggrund er dem der stemmer for at lugte, snuse og kigge på maden (undtagen enkelte fødevare som hakkekød hvis du spiser det råt eller nogen typer pålæg). Dem der er helt firkantede med datoer er den der ikke har en fødevarefaglig baggrund og det synes jeg egentlig er meget sigende.
Derudover kan jeg tilføje at jeg er med til at sætte holdbarheds datoer, ofte sætter vi dem som vi gør fordi at kvaliteten af produktet falder – ikke fordi det blu er dårligt. Vi er ikke interesseret i at have et produkt med en dårligere smag, farve, tekstur eller næringsværdi der stadig er indefor datoen, for så forbindes produktet med en dårligere kvalitet. Det betyder at mange produkter sagtens kan spises i længere tid, men ikke nødvendigvis har det samme niveau af smag.
Undskyld den meget lange smøre..

Jeg tror noget af varmetabet ved cafekaffe kunne undgås, hvis de forvarmede kopperne. Altså noget kogende vand i koppen et øjeblik før de hælder kaffen op

Skriv et svar