I carried a watermelon

tekster fra en fireogfirser

Bloglovin? Computer-faner? Hvordan læser du blogs?

Hallo, er der nogen blognørder på linjen? For jeg mangler inspiration.

Hvorfra og hvordan læser I blogs? Altså, hvilken app bruger I, hvis nogen – og hvorfor ikke, hvis ikke? Læser I med fra mobil, eller har I en gammeldags fane på computeren, hvor I har bogmærket favoritterne? Eller forlader I jer alene på hvilke links fra jeres yndlingsbloggere, der finder jer i jeres feeds på Facebook eller Instagram?

Jeg er meget nysgerrig efter at høre om jeres vaner her. Selv bruger jeg app’en Bloglovin’, men jeg er ikke ret imponeret. Deres simple look passer mig ret fint, men jeg synes ikke de er ret gode til “You might also like”-delen, hvor app’en gennem mine likes og favoritter mere intelligent opdager andre blogs til mig, som kunne være noget ved. Jeg ved godt, at Bloglovin’ forsøger, men jeg synes ikke forsøget er ret vellykket.

Findes der mon noget andet og bedre? I alle tilfælde vil jeg meget gerne høre hvor og hvordan, du foretrækker at junke blogs.


« »

© 2018 I carried a watermelon. Theme by Anders Norén.