I carried a watermelon

tekster fra en fireogfirser

Hvis du syntes jeg var blevet lidt stille …

… og du ikke er typen, der gider (følge mig på) Instagram … så har min tavshed en helt vildt dejlig årsag.

Denne her:

Jep. Jeg er ved at udruge vores andet barn!

Og det er lidt uforeneligt med bloggingen. Lige nu. For mere end nogensinde er det present for mig, hvilke valg vi bloggere træffer på vores børns vegne, før de selv kan sige til og fra om deres synlighed på de sociale medier.

Man kan i mine øjne sagtens blogge om moderskab og børn på en god måde, men jeg mangler endnu at knække koden til, hvordan jeg gør det. Altså på en måde, hvor jeg både synes, at jeg giver mine følgere den kant og sandhed, I er vant til her, og samtidig respektfuldt kun viser det frem om mine børn (vildt! Første gang jeg bruger flertalsformen om min egen avl!) som de helt sikkert ikke har noget imod findes på internettet om mig, dem og vores familie, når de er 15, 25 og 35 år.

Så. Mens jeg prøver at knække koden. Vil I så ikke bare glæde jer med os – og gerne smide et par tanker om mommybloggingens dilemmaer, hvis I gør jer nogen?


« »

© 2018 I carried a watermelon. Theme by Anders Norén.