I carried a watermelon

tekster fra en fireogfirser

Hvem kan hjælpe Astrid? Hvordan rydder man op efter de døde?

Læseren Astrid har lagt en kommentar om oprydning. Efter et dødsfald.

Og hvor end jeg gerne ville hjælpe, så kan jeg ikke. Jeg har simpelthen ikke noget godt svar. Men det tror jeg, at I derude har. I har i hvert fald ved flere lejligheder demonstreret at have meget fin og hjælpende indsigt på det her område.

Svar Astrid herunder eller herovre, hvor hun har stillet spørgsmålet.

Der står:

Jeg mistede min mor i oktober og har nu arvet et helt hus af ting, mens jeg selv bor i en toværelses lejlighed. Hvordan sorterer man dog i sin mors ting? Hun “er” jo endnu mere i sine ting nu, end da hun var i live. Nogen der gode ideer til grovsorteringsprincipper? Jeg prøvede at gå i gang i lørdags, men endte med kun at smide gamle papirer og mad fra køleskabet ud. Bare hendes bukser fra hospitalet kan være umulige at se på.

Astrid: Hvor ER jeg ked af, at du har mistet din mor. Et kæmpestort kram til dig.


« »

© 2018 I carried a watermelon. Theme by Anders Norén.