Har tydeligvis ikke fået opdateret al min software

Mig – derhjemme:

*Ih, hvor er det træls at få den der kompliment – den jublende og meget anerkendende ej-hvor-har-du-bare-tabt-dig! Kan folk ikke snart holde op med at antyde, at små (kvinde)kroppe er bedre kroppe end de store, at jeg er pænest, når jeg er tynd, at antage, at jeg vel gerne vil roses for at være blevet mindre? Hvorfor gør de det? Kaster mig ud i et lighedstegn mellem lavere vægt og højere værd? Åbenbart er min størrelse et offentligt emne. Men det er da tydeligt, at jeg aldrig har vejet så meget som jeg gør pt. Hvorfor så kommentere det? Er det for at opmuntre mig? Til at tabe mig? Motivere mig, så jeg kommer i gang med motionen og diæten og kontrollen? Fuck it, jeg skriver et harsk blogindlæg om det her*

Også mig – på jobbet:

*Jeg må virkelig huske at få komplimenteret Tenna for, at hun da vist har tabt sig. Hun har sgu da aldrig set bedre ud.*

***

5 Comments

Add Yours →

I forhold til kollegaen kan man jo altid give komplimentet “jeg syntes, du ser så godt ud for tiden”… og så lad vær med at koble det på vægten.

Nogle gange kan det at man taber sig et par kg jo også bare gøre at man ranker ryggen og smiler mere 🙂

Jeg kom faktisk til at sige noget i lørdags, da min svigerfar sagde, at jeg da vist havde tabt mig. Jeg har det egentlig lidt dårligt med det, for han mener det 100% godt, og jeg ser dem kun et par gange om året, men i de tolv år jeg har kendt ham, har min vægt gået op og ned – den holder sig indenfor et fint niveau for mig, men andre virker meget optagede af at rose mig, når min vægt er lav – selvom det oftest er når jeg er mest presset og ikke passer på mig selv. Ligesom Marie siger, prøver jeg at huske at rose folk for deres generelle udstråling i stedet, men jeg kommer også tit til at komplimentere folk for tabt vægt. Og så vil jeg selv være bedre til at huske, hvor folk kommer fra, når de -i deres øjne- giver et kompliment, men min svigerfar virkede heldigvis oprigtigt glad for at høre mine tanker bag.

Skriv et svar