Godt, at vi bloggere lige tog denne snak

Forresten, så synes jeg, at vi skal pensionere ordet “indlæg”, når vi ikke kan skrive “trusse-” foran, og i stedet skrive “tekst” om alle de vidunderlige ord, bloggene derude flyder over med, og som slet ikke har brug for at blive associeret med menstruation.

Ikke fordi der er noget i vejen med menstruation. Bevares. Lad os tale frit om menstruation. Når vi altså taler om menstruation.

Det ER ikke alle emner, der behøver få læseren til at tænke på den månedlige blødning.

Trods alt.

Men det sker – for mig som læser, nuvel, jeg taler kun på egne vegne, men TÆNK, hvis andre delte associationen – når alt omtales om indlæg mig her og indlæg mig der.

Tekster. Ikke indlæg.

Meget bedre, ikke?

Pyh. Så kan jeg scrolle løs i Bloglovin’ igen.

Det var bare det!

 

*
*
*
Facebook * Instagram * Bloglovin’

***

8 Comments

Add Yours →

Jeg har netop brugt ordet på min nye blog… Og jeg græmmedes, for har samme associationsudfordring som dig, men det er vel det, det hedder på en blog? Det er i hvert fald grunden til at jeg alligevel bruger ordet.

Tekst lyder lidt storladent for mig. Som om jeg har bedrevet en lille genistreg og den selvtillid har jeg lige ikke omkring mine skriverier.

Tekst er for mig nemlig helt neutralt, hvor jeg synes indlæg er lidt selvudslettende … netop som om man ikke tager det seriøst som skrift. Men med den kvalitet, der findes i blogland, i hvert fald mange steder, synes jeg roligt, vi kan gøre netop det.

Skriv et svar