Forresten havde jeg helt glemt, at:

… hår bare dufter og føles bedre efter en omgang Respons-shampoo end økoditto uden noget som helst sjovt i. End of story.

… omtalte shampoo ikke med sikkerhed er noget, min svigermor har stillet i vores nye sommerhus til os (ved ikke, hvorfor jeg der i badet antog, at den var en gave fra hende?), men muligvis er en overvintret rest fra de tidligere ejere. *kaste-op-emoji*

… jeg har et meget markant øksehug i panden. Indtil det øjeblik, hvor fangede et glimt af mig selv i en rude, uoverlagt, i et sekund hvor jeg ikke havde lagt huden i de folder, som jeg bilder mig kan rette hugget ud (det er noget med kronisk hovedpine over tilbagetrukne ører og konstant at se småoverrasket ud). Og nu vil jeg godt tale om kosmetiske indgreb. Hvor vi står på det. Altså hvad den enkelte gør, når man her starttrediverne kan fremskrive panden og andre utrænbare kropsområder og se, at de bestemt ikke har tænkt sig af sig selv at ældes med nogen form for ynde.

… jeg vel ikke behøver bruge den børnevenlige jamren “Av for Sørensen!”, når jeg står mutters alene og afdamper tapet og får kogende kondensvand ud over tæerne. Et rungende fuck havde været helt på sin plads.

… interessere mig for husligt pusleri. Og hvor er det dog derfor godt, at vi greb den chance for at købe et gammelt hus, der talte til vores hjerter trods alle skønhedsfejlene, så jeg kunne opdage, at jeg faktisk har hvis ikke talent i den retning, så energiboostende gåpåmod. Her på sommerhusmatriklen er den klart sjoveste aktivitet at hoppe på hovedet i solid learning by doing på projekter som algefjerning, havemøbelmakeover og tapetafdampning. Det slår faktisk næsten turene til stranden, dasen i solen på terrassen og rødvin i skumringen. Næsten.

***

6 Comments

Add Yours →

Jeg overveje det med de indgreb, og jeg kan virkelig godt forstå trangen til at gøre noget. Men jeg har (indtil videre) besluttet, at min krop skal vise det levede liv, og at jeg vil være stolt af at have udfyldt det på min måde.

At jeg så drømmer om botox i den ene Balle fordi jeg tror, det kan lette kroniske smerter i ryggen er noget helt andet.

Det der sommerhus ser i øvrigt helt fantastisk ud!

Jeg synes også det er så fin en sætning, det med at ens udseende godt må afspejle det levede liv. Jeg har selv brugt den ofte, når jeg skulle mønstre en holdning til (andres) kosmetiske indgreb. Men sådan en dyb fure lige mellem brynene signalerer mest af alt, at mit levede liv har været tungt og fyldt af bekymringer, og det har det ikke, jeg har bare samme type hurtigt sammenfaldende ansigtshud som de andre kvinder i min familie.

Jeg har også den fure. Jeg referer ovenikøbet til den som botex-rynken.

Den sidder lige der i mellem mine øjne og ser ud som om, jeg har haft et sørgeligt lille liv. Sandheden er, at jeg er for dårlig til at gå med mine briller og derfor i alt for mange år, har måtte knibe øjnene sammen for at se noget som helst.

Sig lige til når du har besluttet dig for den ene eller andet. Jeg er meget nysgerrig på ræsonnementet, både med det ene eller andet resultat.

Jeg var virkelig træt af mine firkantede hænder og brede fingre, indtil min far en dag sagde: “du har jo arvet din mors hænder”. Nu er jeg ikke træt af dem mere, selvom jeg ved, at de heller ikke vil blive kønnere med årene – for de er som min mors.

Sej indstilling.

Min mor kunne virkelig ikke fordrage sin dybe panderynke heller. Så jeg ved ikke hvor glad jeg kan blive for den. Men måske skal jeg prøve.

Skriv et svar