Dirty talk? Nej, sådan taler vi bare til hinanden i børnefamilien:

“Skal jeg holde din fløjte, så du ikke får sand på den?”*

“Bjørn sidder lige under bordet og leger med svaberen”.**

“Sut lige, så den ikke drypper, skat”.***

“Ikke spise, det er til at smøre bollerne med”.****

“Kom lige her, du har sovs på maven, lad mig lige tørre det af”.*****

“Sikke et flot ryk, du tager der!”******

|

*) Et godt tilbud fra en mor til en datter, synes jeg selv. Sand og miniatureblokfløjter er ikke en god kombi. Ville bare ønske, at jeg havde råbt det lavere tværs over legepladsen.

**) Faderen spurgte, hvor babyen var henne. Han, altså babyen, sad under bordet og tog vores seneste indkøb fra Ikeas afdeling for rengøringsragelse i nøje øjesyn.

***) Roadtrippin’ & pølsehorn’ing …

****) En fireårig næve var på vej ned i smørskjuleren af alle steder efter en eftermiddagssnack, og jeg er fortsat overrasket over den ro, jeg opdrog hende med.

*****) Man kan altså ikke danse avantgarde rundt på plankegulvene med aftensmadsrester på den bare kasse.

******) Hey. Man skal huske at heppe på sin kæreste, når han vasker gulve.

***

10 Comments

Add Yours →

Haha, køligt! Elsker de der udbrud, der lige får lov at stå et øjeblik, før tiøren falder og man ruller øjne af sig selv og/ eller velbehageligt griner af sin egen opfindsomhed.

Sagde til min 3 mdr gamle datter at hun da skulle sutte på snablen ikke hovedet…på hendes hæklede elefant…Tror jeg tænkte at det var ligesom en sut

Fantastisk! herhjemme har min 3-årige bekendtgjort at han er vildt god til at sutte! På vingummibamserne forstås, så de holder længere.

Godt det ikke kun var mig. Men ja, det skal jo sådan set også huskes …

For ikke længe siden råbte jeg i øvrigt tværs igennem stuen til min mand: “Hiv i dyret, skat, hiv i dyret”…. der var selvfølgelig tale om babyens fine lille bamse-formede spilledåse…

Skriv et svar