I dag er det 256 dage siden jeg talte med min mor

På dage som i dag og alle andre dage er jeg så godt som afklaret med, at min mor ligger i en urne på en kirkegård nordpå.

På dage som i dag og alle andre dage er jeg på randen af panik over, at min mor ligger i en urne på en kirkegård nordpå.

***

2 Comments

Add Yours →

Byt 256 ud med 1646 (ufatteligt!) og nordpå med Jylland, så kunne det være mig. Jeg er så ked af, hvad du går igennem, men jeg er samtidig så taknemmelig for, at du deler. Jeg kan genkende så meget af mig selv i din sorg, og det er så præcist og fint skrevet det hele. Ja. Tak.

Det er så fint når du formulerer sorg. Pendulering mellem poler af normalitet og uvirkelighed. For tre år siden døde min far pludseligt. Så læste jeg “Har døden taget noget fra dig” fordelenog hulkegræd i fosterstilling i to timer over at genkende den fysiske rå sorg. På en helt normal tirsdag.
Tak fordi du deler, det er så fint.

Skriv et svar