Om Karoline

Her på domænet handler det om det, der optager mig. For tiden er det blandt andet moderskab, hverdag, skrivetips og sorgens anatomi. Til andre tider vil det være noget andet.

Bag bloggen gemmer sig en journalist fra 1984, der har skrevet mange forskellige slags tekster på mange forskellige urler siden 2009. Nu er en del af teksterne samlet her.

Når jeg ikke blogger, er jeg webredaktør og specialist i emailmarketing i forlagsbranchen. En del tid går også med at være Jens’ kæreste og mor til to små. De første 19 år af mit liv boede jeg i Århus, siden Odense, USA, Aalborg og oppe på et norsk fjeld, men siden 2008 har København været mit hjem.

Og ja, bloggens navn er naturligvis en reference til Dirty Dancing. En film, jeg har brugt næsten lige så mange timer i selskab med, som jeg har med det skrevne sprog. Næsten. Vandmelonsbenævnelsen passer også godt på det at bære et barn i maven og at få det ud derfra, skulle jeg hilse og sige.

Har du brug for at kontakte mig, så sker det her: baby (@) icarriedawatermelon (.) dk

Velkommen til.

*
Sig også hej her:

>> Pinterest
hvor jeg pinner det, jeg selv skriver, og alt det af andres gode skriverier, som falder inden for kategorierne Skriveskolen, De bedste danske blogindlæg, LCHF, Sorg mm.
Hvis du gerne vil være medpinner på mine boards eller gruppetavler, så læg en kommentar herunder eller en smid en mail med boardets navn og link til din Pinterest-profil, så ser jeg på det!

>> Instagram
hvor jeg deler skønt og uskønt – og tit i grønne nuancer, for jeg holder svært meget af at omgive mig med farven grøn.

>> Bloglovin
you know the drill, hvis du har app’en Bloglovin’ …

>> Facebook
du kender formentlig Facebook. Der har jeg også en side. Og der er links til mine blogindlæg på.

>> Twitter 
Ind- og udfald og hyggesnak.

>> Linkedin
hvor jeg deler de mere tutorialagtige blogindlæg om det, jeg ved noget om og arbejder med til daglig: At skrive til og blive læst på nettet.

0 Comments

Add Yours →

Skriv et svar