Og forresten har jeg set mig sur på:

1: Smarte mødre, der bruger betegnelsen baby-daddy i flæng om deres bedre halvdele hjemme i kernefamilien. Det udtryk betyder vist nok noget andet end “min kæreste”.

2: Mine facebookvenners egne julekalendre. Det er ikke en gestus at høre dit take på [givent kulturel genre] i 24 kapitler, det er bare støj.

3: Glatstrik. Jeg begyndte med 30 masker, nu har jeg 31, wtf?

4: Følelsen, når jeg bliver unfollowet.

5: Netflix, der ikke stiller Frost tilbage på deres hylder. Bare lige i december. Det er som om det ikke kan blive rigtig jul i vores hjem uden “lad det skeeeee” på repeat.

***

10 Comments

Add Yours →

SJovt, jeg synes de der facebook-hjemme-julekalendre er ret fede. Men jeg savner i den grad også den almindelige venne-facebookstatus, der på en eller anden måde er død i algoritmeevolutionen til fordel for deleinger af kaffelattefotos.

Jeg vil gerne have flere venner med noget på hjertet.

Og ellers så er snooze i 30 funktionen jo helt fantastisk til den slags julehalløj

Ej, hvor har du ret. Jeg savner jo faktisk også tiden, hvor private mennesker kunne finde på at statusopdatere med sjove, ærlige eller spændende ting. Måske er det fordi de hjemmejulekalendre, jeg har set, virker så selvsmagende. Lidt som de der “Spørg mig”-runder på Instagram. En slags undskyldning for at ævle, ikke for modtagerens skyld, men for egen skyld. Så måske er det udførelsen af dem, jeg har set i år, ikke selve fænomenet.

Måske er det bare fordi jeg ikke går vildt højt op i musik eller film, som de der julekalendre ofte kredser om. Og det er jo nærmest mere tabu end at være selvsmagende på de sociale medier!

Ja!
Er SÅ meget meget med på det hele bortset fra pkt 3. Har opgivet al strikning og hækling for længe siden.
Jeg er endt med at købe Frost på Blockbuster, som ellers er verdens dårligste app, men jeg magter ikke mere My Little Pony på Netflix.

Jeg bliver stædigt ved, og har nu strikket en laaaang bræmme glatstrik uden fejl. Føler dog, at det er held mere end forstand. Og jeg bliver ved at pille op for at strikke en ny laaaaang bræmme, man ikke rigtigt kan bruge til noget. Fordi jeg synes, at jeg stadig er i øvefasen. Tør ikke tage springet til et projekt med noget, der kan tages i brug. Men jeg bør nok. Har kig på savlesmække. Og naturligvis de obligatoriske karklude.

Genialt. Man kan jo bare købe den. Jeg er lidt bagud med en del teknik … er aldrig blevet venner med iTunes. Jeg må researche på de tjenester, vi har adgang til.

Skriv et svar