For det første: Er jeg sikker på, at han godt selv kunne høre det, ham sælgeren, der forklarede mig om de nuttede børnesko, jeg kraftigt overvejede at købe til min datter: »De er nok bare ikke så gode til børn, der godt kan lide at lege meget«

For det andet: Er det virkelig upraktisk at hedde Amalie til mellemnavn, når man ikke sjældent kommer til at taste det ind som … Analie. Dumme fumlefingre.

For det tredje: Hvor er SKAM bare slet, slet ikke det samme med danske undertekster i stedet for norske.

Og for det fjerde: Så havde vi en decideret skøn fejring med familien i weekenden af den nu toårige med både hjemmelavet bagværk, fællesudflugt for hele slægten til legepladsen, gaveregn og byg-selv-burgere, så det er trådt lidt i baggrunden, at jeg faktisk syntes jeg havde ødelagt den rigtige fødselsdag.