4. maj 2017

I dag blev klokken 9.42, før jeg kom på, at min mor er død.

*

***

4 Comments

Add Yours →

Uha, den dag, hvor der for første gang gik en hel dag, uden at jeg tænkte på min mor – det gjorde nas på en helt nye måde.. Håber mindet om din mor, og alt det hun har betydet for dig, finder en god plads i dit liv – kan forestille mig, at det du laver med bloggen hjælper. Det hjælper i hvert fald mig at læse med..

Ej, gør det? Hvor bliver jeg glad! Ja, det føles helt rigtigt for mig. Sådan har jeg altid haft det med tekst, det gør noget rigtigt for mig.

Ja, sælsom følelse pludselig at komme på det efter en hel morgen i mit “gamle liv”. Slam. Det gamle liv kommer aldrig tilbage. Der er i sandhed et før og et efter.

Sådan har jeg også altid haft det​ med tekst, bare som læser af den.. Apropos det og noget du har skrevet tidligere: jeg læste – tilfældigvis – “Alt må vige for natten” efter min mor var død. Den gjorde mig rigtig godt, selvom den også gør ondt.. Kan varmt anbefales! I øvrigt er ‘før og efter’ et gennemgående tema i den..

Den købte jeg faktisk nogle uger før min mor døde. Anede ikke, at jeg ville få brug for den som sådan. Måske skal prøve at nærme mig den.

Skriv et svar